ΑΟ Κριεζών: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Γκογκορώση

Ο ΑΟ Κριεζών μετά την τελευταία γενική συνέλευση έβγαλε νέα διοίκηση της οποίας ηγείται ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας Γιώργος Γκογκορώσης ο οποίος μετά από 30 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα αποφάσισε να ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα από άλλο πόστο.
Με ανακοίνωση της η νέα διοίκηση ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον προπονητή Γρηγόρη Γκογκορώση με τον οποίο θα γίνει και η οργάνωση του αγωνιστικού πλάνου της ομάδας, θα γίνουν εργασίες στα αποδυτήρια και στους προβολείς του γηπέδου και θα γίνει και η καλοκαιρινή εκδήλωση της ομάδας στις 10 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι κατόπιν γενικής Συνέλευσης Εκλογών και Διοικητικού Συμβουλίου προέκυψε νέα διοίκηση όπου πρόεδρος του Δ/Σ του συλλόγου μας εκλέχτηκε ο Γιώργος Γκογκορώσης ο οποίος αποφάσισε μετά από πλέον τριάντα έτη αγωνιστικής προσφοράς ως τερματοφύλακας στην ομάδα να προσφέρει από την θέση της διοίκησης.

Επίσης εκλέχτηκαν οι Βλάσσης Νόνας στη θέση του αντιπροέδρου, ο Δημήτρης Μίχας ταμίας, ο Πέτρος Ντούνης γενικός γραμματέας και μέλη οι Καραγιάννης Σταμάτης, Παλαιοδήμου Κώστας, Μεγαρίτης Αθανάσιος, Παπαναστασίου Αντώνης, Αντωνίου Απόστολος.

Η νέα διοίκηση έθεσε άμεσα τρία θέματα α) την οργάνωση του αγωνιστικού πλάνου της ομάδας, β) την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου "Νίκος Κριεζώτης" και γ) την πραγματοποίηση της καλοκαιρινής μας πολιτιστικής εκδήλωσης.

Ήδη για τα παραπάνω λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις.

-Μετά από την περσινή αγωνιστική σεζόν όπου φάνηκε αισθητά η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Γρηγόρη Γκογκορώση δίνοντας έμφαση στις νέες ηλικίες οπως και να ενισχυθεί η ομάδα με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές.

-Σε συνάντηση του προέδρου με τον Αντιδήμαρχο Δυστίων και τον πρόεδρο της Τ.Κ Κριεζών αποφασίστηκε να αποκατασταθούν άμεσα οι εσωτερικοί χώροι αποδυτηρίων, οι προβολείς του γηπέδου και να αποπερατωθεί η δεύτερη εξέδρα.

-Την διοργάνωση της καλοκαιρινής εκδήλωσης του συλλόγου μας στο Δημοτικό Σχολείο Κριεζών στις 10 Αυγούστου 2019 με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Φωτεινή Βασιλάκη και άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.

Ευχαριστούμε όλο το χωριό και τους φιλάθλους της ομάδας μας και αναμένουμε την στήριξη σας όπως κάνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Εκ του Δ/Σ