Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρης Αγ.Ιωάννη: Συνεχίζει με Σάκη Νικολάου στον πάγκο


Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο Αρη Αγίου Ιωάννη με την διοίκηση της ομάδας να δίνει τα χέρια με τον προπονητή Σάκη Νικολάου ο οποίος θα συνεχίζει  να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και την φετινή χρονιά.

Ο Σάκης Νικολάου ανέλαβε πέρυσι στον δεύτερο γύρο και στα λίγα παιχνίδια που απέμεναν η ομάδα έδειξε να ανακάμπτει αγωνιστικά και να δείχνει καλό πρόσωπο παρά το γεγονός ότι είχε μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά και τελικά δεν μπόρεσε να παραμείνει στην κατηγορία.

Διοίκηση και προπονητής προσπαθούν να κλείσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς με προτεραιότητα να μείνει το σύνολο του περσινού κορμού και να γίνουν 3-4 ποιοτικές προσθήκες (μια σε κάθε γραμμή) με στόχο τον πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας.

Ήδη έχουν γίνει επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις με πρώτο να φαίνεται ότι κλείνει το θέμα τερματοφύλακα και να ακολουθούν οι υπόλοιποι στόχοι έτσι ώστε ο προπονητής να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Τόσο το Δ/Σ της ομάδας όσο και αυτό του πολιτιστικού συλλόγου εργάζονται πυρετωδώς αυτές τις μέρες για την μεγάλη εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Σάββατο 27 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού με την Ιωάννα Λεγάκη και τον Νίκο Τζούμα.