Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

O Αντώνης Βουρδάνος αναλαμβάνει τα ηνία του ΑΟ Χαλκίς


Στην Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  που πραγματοποιήθηκε σήμερα το 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου Χαλκίδας, παραβρέθηκε και εξέφρασε την επιθυμία για υποψηφιότητα εκτός του κου Βουρδάνου, ο κος Μουρίδης με το νομικό του σύμβουλο κο Λυκουρέζο.
Ο κος Μουρίδης πήρε το λόγο και είπε πως έχει πλάνο για την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς αλλά τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά του.
Στη συνέχεια κος Τόλιας κατέθεσε στο προεδρείο υπεύθυνες δηλώσεις από επιχειρήσεις οι οποίες είχαν δεσμευτεί σε αυτόν πως θα βοηθήσουν. Όπως  είπε ο κος Τόλιας  και ο κος Ταρνανάς εξέφρασε τη θέληση του να βοηθήσει αλλά δεν παρέστη στη συνάντηση.

Τελικά όμως, ούτε ο κος Τόλιας κατέθεσε υποψηφιότητα,  με μοναδική κατατεθειμένη στο προεδρείο να είναι αυτή του κου Βουρδάνου ο οποίος στο λόγο που απηύθυνε στο σώμα, μίλησε για οικονομική διαφάνεια στην ομάδα. Συγκεκριμένα είπε «δεν θα υπερβούμε το μπάτζετ από τα έσοδα. Σκοπός είναι να έλθει ο κόσμος στα γήπεδα να βοηθήσει. Στόχος  της Διοίκησης στο τέλος της χρονιάς είναι να έχει χρήματα».  Επίσης ανέφερε πως πρέπει να οργανωθούν οι Ακαδημίες και πως έχει μιλήσει με κάποιες επιχειρήσεις.  Ο φετινός προϋπολογισμός της ομάδας θα είναι περίπου 100 χιλιάδες ευρώ.

Ζήτησε τη βοήθεια από τον τύπο για την προσπάθεια που θα γίνει, ώστε να έλθει κόσμος στο γήπεδο.
Ο κος Βουρδάνος τέλος είπε πως «δεν έρχομαι σαν επιχειρηματίας, αλλά ως διαχειριστής». Σε ερώτηση σε σχέση με την τεχνική ηγεσία,  είπε πως έχει  κάνει πρόταση στον Γιώργο Λάμπρου και πως επίσης έχει κάνει πρόταση και στον Παναγιώτη Τοκπασίδη να αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Τα μέλη του νέου ΔΣ είναι:  Ανέστης Τσοκάνης, Γιάννης Λαγούδης, Γιώργος Μήλιος, Αντώνης Κωνσταντίνου, Σπύρος Δαριβέρη, Τάσος Τσάμαρη, Γιώργος Αρτίτσογλου, Γιώργος Τσαγκάρης.


 Ρεπορτάζ:  Γιώργος Νικολάου