Ολυμπος Γυμνού - Ταμυναϊκός 1-3Σε ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Γυμνό ο Ταμυναϊκός επικράτησε του τοπικού Ολυμπου με σκορ 3-1
Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Το σκορ άνοιξε ο Ολυμπος στο 2' όταν ο Σπύρος Αργύρης εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον Τσάβαρη.
Ο Ταμυναϊκός ισοφάρισε στο 21'  με τον Λάμπρου να εκτελεί κόρνερ και τον Θανάση από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Το 1-2 έγινε στο 41' με ωραίο σουτ του Ζαχαριά και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με πέναλτι που κέρδισε ο Ζαχαριάς ο Τόρα στο 70'.
Ο Ταμυναϊκός είχε και δοκάρι με τον Δήμου.

Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Διαιτησία: Κασομούλης,  Λειβαδιτάκης-Μαρίνος.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ( Παναγιώτης Κοντογιάννης).
Μωραϊτης, Χουχούμης, Σακκής, Δαμπάνης, Κιούσης, Ζουμπουρλής, Ντούρμας, Κηρύκος, Αποστόλου, Κοτρογιάννης, Αργύρης Σπ. (Ρουμπής, Τοπάλι, Κοκκάλας, Μητρολιός, Αργύρης Ηλ, Μπαρώτας, Καρλατήρας, Κοντογιάννης, Ρόγκας, Κοντραζίου Αλμ, Μπασινάς).ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης).
Τσάβαρης, Φωτόπουλος, Αγγελάτος, Κούτρας, Δήμου, Σπυράκης, Πομαρές, Μεταξάς, Λάμπρου, Ζαχαριάς, Θανάσης. (Χοτζόλι, Πιλάτης, Καραβάς, Μητακίδης Αντ, Γιαντόμ, Ποδαράς, Τόρα).Ακολουθεί  βίντεο με τα γκολ και τις δηλώσεις των προπονητών.