Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΠΣΕ: Δικαιολογητικά προπονητών ανα κατηγορία για την σεζόν 2019-20

Η ΕΠΣ Ευβοίας με έγγραφο της γνωστοποιεί τι ισχύει σε κάθε κατηγορία και στα πρωταθλήματα υποδομών για τους προπονητές όπως επίσης και τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή για τη σεζόν 2019-20.

Με βάση τον κανονισµό προπονητών όπως τροποποιήθηκε για τα σωµατεία ανά κατηγορία ισχύουν τα ακόλουθα:

Α΄ κατηγορία:

Tα σωµατεία της Α΄ κατηγορίας υποχρεούνται να απασχολούν προπονητές µε δίπλωµα UEFA A, B ή C. Οι προπονητές θα πρέπει να είναι κάτοχοι ταυτότητας προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και σε ισχύ, να είναι µέλη του Συνδέσµου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας ή άλλου Συνδέσµου και να
διαθέτουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή.

Απαγορεύεται η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο σε προπονητή που πέρασε από σχολή προπονητών και δεν απέκτησε το δίπλωµα.


Β΄ κατηγορία:

Τα σωµατεία της Β΄ κατηγορίας µε βάση τον κανονισµό αλλά και για την καλύτερη διαχείριση των ποδοσφαιριστών, είναι επίσης υποχρεωτική η παρουσία στους πάγκους των οµάδων διπλωµατούχων και πιστοποιηµένων προπονητών.
Για την κατηγορία αυτή οι προπονητές που έχουν θητεύσει σε σχολές UEFA πρέπει υποχρεωτικά για να τελέσουν τα καθήκοντά τους να εκδώσουν ταυτότητα προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και ∆ελτίο Πιστοποίησης Προπονητή.

Τα σωµατεία της Β΄ κατηγορίας που δεν έχουν προσλάβει προπονητή δεν µπορεί κανείς να εκτελεί καθήκοντα προπονητή και να σηκώνεται από τον πάγκο δίνοντας οδηγίες. Στη περίπτωση αυτή επιτρέπεται µε βάση τον κανονισµό η παραµονή στον πάγκο µόνο ενός παράγοντα.

Επειδή σε κάποιες περιοχές δεν υπάρχει επαρκής αριθµός προπονητών, η υποχρέωση της απασχόλησης διπλωµατούχου προπονητή για τα σωµατεία της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας δεν εµπίπτει στις ποινές του πειθαρχικού κώδικά για την τρέχουσα σαιζόν.

Γ΄ κατηγορία:

Τα σωµατεία της Γ΄ κατηγορίας δεν έχουν υποχρέωση απασχόλησης διπλωµατούχου προπονητή και δεν εµπίπτουν στις ποινές του πειθαρχικού κώδικα.
Όσα σωµατεία προσλάβουν διπλωµατούχο προπονητή, που έχουν θητεύσει σε σχολές UEFA πρέπει υποχρεωτικά για να τελέσουν τα καθήκοντά τους να εκδώσουν ταυτότητα προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή.

Πρωταθλήµατα Υποδοµών:

Σε όλα τα πρωταθλήµατα υποδοµής είναι υποχρεωτική η απασχόληση προπονητή µε δίπλωµα UEFA C.



Για η έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή οι οµάδες υποχρεούται να αποστείλουν στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ευβοίας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση του σωµατείου
2. Αντίγραφο διπλώµατος προπονητή UEFA/ΕΠΟ
3. Δύο έγχρωµες φωτογραφίες προπονητή
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599 ότι ο προπονητής δεν εµπίπτει στα κωλύµατα προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Σ Ευβοίας και ότι αποδέχεται όλα τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισµών της Ε.Π.Ο.
5. Βεβαίωση εγγραφής ως µέλος του Συνδέσµου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας ή άλλου Συνδέσµου
6. Επίσηµο αποδεικτικό υποβολής της πρόσληψης µέσω TAXIS και αντίγραφο ιδιωτικού συµφωνητικού συνεργασία σωµατείου-προπονητή
7. Καταβολή παράβολου 75,00 ευρώ µετρητά ή µε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασµό της Ε.Π.Σ. Ευβοίας
8. Υπογεγραµµένη και θεωρηµένη µε το γνήσιο της υπογραφής, υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης.