Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με χιτσκοκικό φινάλε Αρτάκη - Εθνικός 4-5 στα πέναλτι (2-2 κ.δ) για το Κύπελλο Ελλάδος


Χιτσκοκικό φινάλε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι είχε ο αγώνας για την Α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην Αρτάκη και τον Εθνικό Πειραιώς που έγινε στο "Νίκος Κίλιμπας" της Αρτάκης.
Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και η παράταση έληξαν με το ισόπαλο 2-2 και έτσι οι δύο ομάδες έπαιξαν την πρόκριση στα πέναλτι εκεί που οι γηπεδούχοι πήραν σοβαρό προβάδισμα με 2-0 με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τα πρώτα τρία πέναλτι (δύο απέκρουσε ο Ναβροζίδης) αλλά ο ΑΟΝΑ έχασε και αυτός τέσσερα συνεχόμενα πέναλτι και ο Εθνικός έφυγε νικητής με 4-5 συνολικό σκορ (2-3 στα πέναλτι) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 8' όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Μουσταφίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Ο ΑΟΝΑ ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο πλασέ του Παπαδάκη στο 33' ενώ προηγουμένος είχε 2-3 καλές στιγμές που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Με το ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49' ο Εθνικός με πλασέ του Τσιάβου έκανε το 1-2.
Στη συνέχεια ο ΑΟΝΑ ανέβασε ρυθμό και πίεσε περισσότερο έκανε ευκαιρίες, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 76' με κεφαλιά του Σπανού 2-2.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία  στο 97' αλλά ο τερματοφύλακας Βουτσινάς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Καραντάκη.

Στα πέναλτι για τον ΑΟΝΑ ευστόχησαν οι Καραντάκης και Παπαδάκης ενώ αστόχησαν οι Μπαλαμπάνης , Μαυρόπουλος (απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις ο Βουτσινάς), Γεωργίου και Βεζιρτζόγλου έστειλαν την μπάλα άουτ.

Για τον Εθνικό εύστοχοι ήταν οι Σκεντεράι, Λαμπράκης και Ντρούλιας και άστοχοι οι Μακροστέργιος, Τσιάνος (απέκρουσε και τα δύο ο Ναβροζίδης) και Γραμματικόπουλος (άουτ).

Αρτάκη (Κώστας Κλάδης):
Ναβροζίδης, Δ. Χατζηστάμου, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Μπελίτσος, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης, Μαστροκώστας (72′ Κούκα), Σπανός (78′ Λειβαδίτης, λ.τ. 120′ Στούπας), Βεζιρτζόγλου, Καραντάκης.

 Εθνικός Πειραιώς (Δημήτρης Τερεζόπουλος):
  Βουτσινάς, Ντρούλιας, Δημακάκος (93′ Ζούπας), Παπαγεωργίου, Μουσταφίδης, Μακροστέργιος, Α. Χατζηστάμου (78′ Φιλλιπαίος), Σκεντεράι, Τσιάνος, Διάκος (72′ Γραμματικόπουλος), Λαμπράκης.