Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στη Γ' Εθνική ο Αίαντας Αυλίδας


Η ομάδα της Εύβοιας έκανε δεκτή την πρόσκληση της ομοσπονδίας και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εθνική κατηγορία.


Ιστορική στιγμή για τον Αίαντα Αυλίδας, που έκανε αποδεκτή την πρόσκληση-πρόκληση της Ομοσπονδίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, εκμεταλλευόμενος την κενή θέση που έμεινε μετά την αποχώρηση του Λοκρού Αταλάντης, που ανέβηκε στη Β’ Εθνική.

Ο Αίαντας θα αγωνιστεί στο 2ο όμιλο του Νότου, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Περιφέρειας (Ερμής Σχηματαρίου, Άρης Θήβας, ΧΒΑ) και θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου εκτός έδρας με τα Φανάρια, ενώ στις 20 Οκτωβρίου θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα υποδεχόμενος στο τοπικό ντέρμπι την ΧΒΑ!

Η διοίκηση του Αίαντα, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πριν από λίγο και επίσημα την αποδοχή της πρόσκλησης και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

”Γνωρίζοντας εξ αρχής την δυσκολία του εγχειρήματος ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου από ανθρώπους που στηρίζουν αυτή την ομάδα από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της. Δεν δικαιούμασταν και δεν θα μπορούσαμε να σπαταλήσουμε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, την περιοχή της Αυλίδας, αλλά και όλους τους αθλητές μας που τους αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της επιτυχίας και θα εχουν την ευκαιρία να πάρουν μοναδικές εμπειρίες και παραστάσεις που θα τους κάνουν σίγουρα καλύτερους. Γι αυτό και επίσημα πλέον η ομάδα μας από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και με συλλογικότητα όπως λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος να απολαύσουμε και αυτό το ταξίδι”.


 
ΠΗΓΗ: stereabasket