Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επίσημη πρώτη για ΑΟ Ν.Αρτάκης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/8 ο αγιασμός και επίσημη έναρξη προετοιμασίας του ΑΟ Νέας Αρτάκης, ενόψει της νέας περιόδου που θ’ αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.


Μετά τον αγιασμό σύντομη ομιλία έκανε ο πρόεδρος της Αρτάκης Γιάννης Βαγιάννης και ξεκίνησε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας, που απ’ την περασμένη Δευτέρα 29/7 κάνει διπλές προπονήσεις, ώστε να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας. Παρά το βαρύ πρόγραμμα προπόνησεων και την ιδιαίτερα έντονη ζέστη, φανερή και διάχυτη ήταν η καλή διάθεση και η αισιοδοξία στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, ότι η ομάδα μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και στη Γ’ Εθνική.

Το παρών έδωσε ο νέος προπονητής της ομάδας Κώστας Κλάδης, που θα έχει στο πλάι του στο τεχνικό επιτελείο τους Γιάννη Βάρκα, Μιχάλη Μαύρο και Δημήτρη Τσακαλίδη, ενώ σ’ ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό (που είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν 1-2 ακόμη προσθήκες, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν κατά την πορεία της προετοιμασίας) παρόντες ήταν οι: Βεζιρτζόγλου, Γεωργίου, Ζαχαρόπουλος, Θωμάς, Καραντάκης, Καραμπάς, Κολιόπουλος, Λειβαδίτης, Λούκας, Μαυρόπουλος, Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Μπελίτσος, Ναβροζίδης, Ντελέκος, Παπαδάκης, Ρίλντι, Σταυριανός, Χατζηστάμου, Βελλής, Λάμπρου, Μπαζιάνης, Στούπας, Τσίγκας.

 Για τον ΑΟΝΑ της νέας περιόδου, που επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες μετά κάτι περισσότερο από μια δεκαετία, μίλησαν στο eviasports o πρόεδρος Γιάννης Βαγιάννης, ο προπονητής Κώστας Κλάδης και οι ποδοσφαιριστές Στέλιος Μπαλαμπάνης, Βαγγέλης Ντελέκος, Κώστας Καραμπάς, Νίκος Λειβαδίτης και Δημήτρης Βεζιρτζόγλου.

 Γιάννης Βαγιάννης: ‘Καλώς ήρθατε ακόμη μια χρονιά στον αγιασμό της ομάδας μας. Η φετινή χρονιά ξεκινάει με μεγαλύτερες προκλήσεις, απ’ ότι στο παρελθόν. Συνεχίζουμε το -προς το παρόν- επιτυχημένο πλάνο μας. Ελπίζουμε και φέτος να στεφθούμε με επιτυχίες και να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες όλων.
Η καινούργια χρονιά μας βρίσκει καταρχήν με ένα πολύ δυνατό προπονητικό επιτελείο, τον κ. Κλάδη, τον κ. Τσακαλίδη, τον κ. Μαύρο και τον κ. Βάρκα. Αποτελούν εγγύηση και συνέχεια της προσπάθειας της περσινής και με ένα παρά πολύ δυνατό και γεμάτο ρόστερ, αποτελούμενο από Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές -σε μεγάλο ποσοστό- και στηριζόμενοι στον περσινό επιτυχημένο κορμό της ομάδος. Σιγά-σιγά τελειοποιούμε το ρόστερ, έχουμε προχωρήσει ήδη σε αρκετές μεταγραφές. Μπορεί να γίνουν 1-2 μεταγραφές, προς το τέλος της προετοιμασίας, μετά από συζήτηση με τον προπονητή και βλέποντας κάποιες ‘αδυναμίες’ οι οποίες θα προκύψουν.
Τώρα, περιμένουμε την κλήρωση του πρωταθλήματος. Περιμένουμε να δούμε σε ποιον όμιλο θα συμμετέχουμε, ποιες ομάδες θα είναι οι αντίπαλοι για να υλοποιήσουμε το παζλ της στρατηγικής μας για να ανταπεξέλθουμε στην κατηγορία. Γ’ Εθνική, πρώτη φορά στην ιστορία μας. Μεγάλη πρόκληση, θα την αποδεχτούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι μεγάλη τιμή, χαρά αλλά και ευθύνη, να εκπροσωπούμε το ευβοιώτικο ποδόσφαιρο.

 Κώστας Κλάδης: ‘Σίγουρα έχουνε ξεκινήσει όλα με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα -μέχρι στιγμής- έχει κλείσει το ρόστερ κατά 90%, με παιδιά από την περιοχή, που ήτανε στόχος της διοίκησης του κ. Βαγιάννη. Πήραμε σχεδόν ότι καλύτερο υπήρχε απ’ την Εύβοια. Τώρα από κει και πέρα αν χρειαστεί κάτι το ιδιαίτερο, που δεν υπάρχει στην Εύβοια, θα το πάρουμε από εκτός νομού.
Τα παιδιά δουλεύουν με ζήλο, πρωί-απόγευμα, γίνεται εξαιρετική δουλειά. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, τα μηνύματα είναι πολύ θετικά ότι η ομάδα φέτος θα πάει πάρα πολύ καλά. Είμαστε στην αρχή, θέλουμε πάρα πολύ δουλειά. Θεωρώ ότι θα είναι μια χρονιά ανταγωνιστική για την ομάδα της περιοχής και πιστεύω ότι τα παιδιά θα φέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

 Στέλιος Μπαλάμπανης: ‘Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία. Δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά. Ξεκινήσαμε από την αρχή με διπλές προπονήσεις. Πιστεύουμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο στη νέα κατηγορία που βρίσκεται η ομάδα. Βέβαια υπάρχει ένα ψιλοάγχος, αλλά πιστεύω ότι είναι δημιουργικό αυτό το άγχος. Έχει μείνει ο κόρμος της ομάδας και έχουν έρθει καινούργιοι ποδοσφαιριστές έμπειροι, έχουν παίξει και σ’ αυτήν την κατηγορία και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Πιστεύω να κάνουμε ένα καλό και ‘δεμένο’ σύνολο και να κάνουμε μια καλή πορεία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

 Βαγγέλης Ντελέκος: ‘Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ’ όλα, στην ομάδα, στους παράγοντες, σε όλους. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα, μία νέα αρχή σε μία καινούργια κατηγορία για την Αρτάκη, που ‘χει και χρόνια ν’ αγωνιστεί. Έχουνε γίνει καλές προσθήκες στην ομάδα και με βάση τον κορμό που έχει μείνει από πέρσι, πιστεύω θα συνθέσουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο για την πορεία του πρωταθλήματος.

 Κώστας Καραμπάς: ‘Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά σαν ομάδα. Και οι καινούργιοι παίχτες και οι παλιοί να γίνουμε ένα. Αυτό που θέλουμε εμείς, είναι στο τέλος να καταφέρουμε να έχουμε πετύχει τον στόχο μας και ταυτόχρονα να έχουμε φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

 Νίκος Λειβαδίτης: ‘Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά όλοι. Πρώτα χωρίς τραυματισμούς κυρίως και να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε.

 Δημήτρης Βεζιρτζόγλου: ‘Είμαι χαρούμενος που φοράω τη φανέλα του ΑΟΝΑ. Η Αρτάκη είναι η γενέτειρα μου, οι γονείς μου είναι από ‘δω. Ήθελα πάρα πολύ να φορέσω αυτή τη φανέλα. Οι προσδοκίες φέτος είναι πάρα πολύ υψηλές. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Υγεία πάνω απ’ όλα να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Πίστη και χαμόγελα, τίποτε άλλο.






 πηγή: EviaSports