Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γιώργος Τζόκας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Νηλέα Νεοχωρίου


Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Τζόκα ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Νηλέα Νεοχωρίου και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας με σκοπό να την πάει ακόμα ψηλότερα.
Ο Γιώργος Τζόκας τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής του ΑΟ Καρύστου (για μικρό χρονικό διάστημα στον ΑΟ Δύστου) και έφτασε αρκετές φορές κοντά στην άνοδο (Α' ΕΠΣΕ) αλλά δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες.
Η διοίκηση του Νηλέα μετά το θέμα προπονητή που έκλεισε και σε συνεργασία μαζί του έχει ρίξει το βάρος στην ενίσχυση της ομάδας καθώς έχει έρθει σε επαφή και συζήτηση με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή και στο επόμενο διάστημα αναμένονται ανακοινώσεις.
Επίσης όλοι στον Νηλέα εργάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη μουσική εκδήλωση που κάνει η ομάδα την Παρασκευή 9 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο του Χωριού με την Χαρά Βέρρα τον Κώστα Σαφέτη τον Γιάννη Μπαρμπαρη την Αννούλα Μώρου και άλλους καλλιτέχνες και περιμένουν την συμμετοχή και την στήριξη όλων των φίλων της ομάδας και όχι μόνο.

Γιώργος Τζόκας