Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολυμπος Γυμνού: Τέσσερις μεταγραφές και έναρξη προετοιμασίας


Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Όλυμπο Γυμνού που μέσα σε λίγες ώρες έδωσε τα χέρια και και έκανε δικούς του τους Κώστα Τρίκκα, Παύλο Ζουρμπουλή,Μιχάλη Δραμπάνη ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Αντώνης Κοτρογιάννης από την Κ20 του Λεβαδειακού ο οποίος βέβαια φέτος θα εκτίσει και την στρατιωτική του θητεία με αποτέλεσμα να λείψει από κάποιους αγώνες.
Ο 32χρονος επιθετικός Κώστας Τρίκκας πέρυσι έπαιζε στον Αγιο Αθανάσιο και παλαιότερα σε Μιαούλη Φύλλων, Λήλα Βασιλικού κτλ.
Ο 27χρονος μέσος Παύλος Ζουρμπουλής την περσινή χρονιά φόρεσε τα χρώματα του Καλοχωρίου-Παντειχίου όπως και ο 29χρονος μεσοαμυντικός Μιχάλης Δραμπάνης.

Επίσης η διοίκηση ενημέρωσε ότι η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 18:30 στο γήπεδο Γυμνού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 05/08/2019, στις 18:30, στο Γήπεδο Γυμνού θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ενόψει του Κυπέλλου και Πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Εύβοιας.

Την Τετάρτη, 07/08/2019, στις 18:00, στο Γήπεδο Γυμνού θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας μας από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ρωμανό Μπασινά. Με το πέρας του αγιασμού θα ακολουθήσει προπόνηση.

Αυτήν την ημέρα προσκαλούνται να παραστούν οι παλαίμαχοι της ομάδας μας, οι φίλαθλοί μας, το ποδοσφαιρικό κοινό ευρύτερα και οι δημοσιογράφοι.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού.