Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Μαρμαρίου: Εκλεισαν τεχνική ηγεσία και πρώτες μεταγραφές


Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στον ΑΟ Μαρμαρίου με την διοίκηση να παραμένει η ίδια και να στοχεύει σε μία ακόμα καλύτερη σεζόν από την περσινή που το Μαρμάρι σε 22 αγώνες συγκέντρωσε 40 βαθμούς και πήρε την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ.

Στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε  ο Τάσος Παπαγιαννάκης που ήταν και πέρυσι έχοντας στο πλευρό του τον Νάσο Παπαναστασίου ο οποίος έχει περάσει από τον ΑΟ Μαρμαρίου και ως ποδοσφαιριστής και θα αναλάβει να προπονεί τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Αθήνα.
Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Τάσος Ισιρης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ προχώρησε στις τρεις πρώτες μεταγραφές και απέκτησε τον τερματοφύλακα Σταύρο Αραζό (40 ετών) που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Ν. Στύρων, τον δεξιό μέσο Αλέξη Κατσίκα (25 ετών)  από τον Ορφέα Αιγάλεω και τον Κεντρικό μέσο Βεϊσάι Δημήτρη (29 ετών) από την Βουλιαγμένη και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές και ίσως κάποια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση καθώς γίνονται συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Α' Εθνική.

Εκτός από τον αγωνιστικό σχεδιασμό όλοι στην ομάδα έχουν ρίξει το βάρος της προσπάθειας τους στην καλοκαιρινή εκδήλωση της ομάδας που θα γίνει στις 24 Αυγούστου στο λιμάνι Μαρμαρίου με τον μοναδικό Μάκη Χριστοδουλόπουλο και την Ιωάννα Λεγάκη.