Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολυμπος Γυμνού: Συνεχίζουν Κοντογιάννης και Σταματούκος στην τεχνική ηγεσία


Μετά την πετυχημένη περσινή συνεργασία ο Ολυμπος Γυμνού και ο προπονητής Παναγιώτης Κοντογιάννης έδωσαν τα χέρια και συνεχίζουν μαζί και την νέα χρονιά.
Στο πλευρό του τεχνικού ηγέτη της ομάδας και την φετινή χρονιά θα είναι ο Βασίλης Σταματούκος ως βοηθός και γυμναστής ταυτόχρονα όπως και την προηγούμενη χρονιά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Όλυμπου Γυμνού:

Η ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας με τον Π. Κοντογιάννη:

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Κοντογιάννη.

Ο κ. Παναγιώτης Κοντογιάννης το χρονικό διάστημα 2007-2012 διετέλεσε προπονητής τερματοφυλάκων και ακαδημιών στον Α.Ο. Όλυμπο Γυμνού. Το χρονικό διάστημα 2012-2015 στον Α.Ο. Κύμης (Γ΄ Εθνική) ως προπονητής τερματοφυλάκων. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 στην Α.Ε. Ληλαντίου ως προπονητής ακαδημιών. Το χρονικό διάστημα 2015-2017 στον Α.Ο. Χαλκίς (Γ΄ Εθνική) ως προπονητής τερματοφυλάκων. Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στον Α.Ο. Αυλωναρίου ως προπονητής ακαδημιών. Το χρονικό διάστημα 2017-2018 στον Αίολο Κριεζών ως προπονητής τερματοφυλάκων. Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στον Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού ως προπονητής ακαδημιών και στον Φ.Σ. Ταμυναϊκό Αλιβερίου (Γ΄ Εθνική) ως προπονητής τερματοφυλάκων και προπονητής ακαδημιών. Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ήταν προπονητής στον Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού τον ευχαριστούν για την αγαστή συνεργασία την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και την ανανέωση της συνεργασίας μας και του εύχονται υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κοντογιάννης Π. - Σταματούκος Β.

Η ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας με τον Β. Σταματούκο:

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον γυμναστή κ. Βασίλειο Σταματούκο.

Ο κ. Βασίλειος Σταματούκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κατά το παρελθόν ήταν γυμναστής και προπονητής στο αγωνιστικό τμήμα Κ-15 στον Α.Ο. Τρίκαλα, γυμναστής στον Νηλέα Νεοχωρίου στη Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία, στον Α.Ο. Όλυμπο Γυμνού στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία και στον Απόλλων Ερέτριας στη Γ΄ Εθνική. Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ήταν γυμναστής στην ανδρική ομάδα του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και ταυτόχρονα υπεύθυνος των ακαδημιών του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού τον ευχαριστούν για την αγαστή συνεργασία την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και την ανανέωση της συνεργασίας μας και του εύχονται υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.