Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα πρώτα φιλικά του ΑΟ Ν.Αρτάκης


Ανακοινώθηκαν από την διοίκηση του ΑΟΝΑ τα πρώτα φιλικά της ομάδας και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ανακοίνωση του ΑΟΝΑ:

Αγαπητοί μας Φίλοι και Φίλαθλοι

Η ομάδα μας ξεκινάει τα φιλικά προετοιμασίας της με αρχί το ερχόμενο Σάββατο 10/8 με την ομάδα του Παντριαδικού στο γήπεδο μας στις 19:00 …. συνεχίζουμε την ερχομενη Τεταρτη 14/8 με την ομαδα της Μακρυκαπας στην εδρα μας στις 19:00 …. και την ερχόμενη Κυριακή 18/8 με την ομάδα της Ηλιούπολης -Διανα (Α’ ΕΠΣΑ Αθηνων) στην έδρα μας στις 18:30 στο Στάδιο μας ( Σταδιο Νικος Κίλιμπας – Νεα Αρτακη )

10/8 – ΑΡΤΑΚΗ – ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ
14/8 – ΑΡΤΑΚΗ – ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ
18/8 – ΑΡΤΑΚΗ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑΝΑ

Θα ακολουθήσει και νέα ενημέρωση τις προσεχείς ημέρες σχετικά με νεα φιλικά παιχνίδια που προγραμματίζονται (περίπου ακομα 6-8 φιλικα παιχνιδια) μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικης .
Επισης σας ενημερώνουμε οτι ο 1ος Αγωνας / 1η φαση Κυπελλου ΕΠΟ εχει προγραμματιστεί για τις 25/8 ( αναμένουμε την κλήρωση και την αντίπαλη ομάδα καθώς και την έδρα διεξαγωγής ) και αν προκριθούμε ο επόμενος αγώνας κυπέλλου ΕΠΟ θα είναι στις 1/9 .

Σας περιμένουμε όλους !!!’.