Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακόμα δύο σπουδαίες μεταγραφές για τον ΑΟ Κριεζών


Έχει βαλθεί να ταράξει τα νερά της Γ' κατηγορίας στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟ Κριεζών καθώς όλες οι μεταγραφικές του κινήσεις είναι ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και οι περισσότεροι εξ αυτών στην Α' κατηγορία της Εύβοιας.
Μετά τους Γούναρη (από Ταμυναϊκό), Καρατζά (από Αγ.Λουκά) και Λαθουρά (από Αυλωνάρι) η ομάδα των Κριεζών απέκτησε τον Αδαμάντιο Περιβολάρη που αγωνιζόταν την περσινή χρονιά  στην Α' κατηγορία με το Αυλωνάρι και τον Μάριο Λύκο που επίσης έχει συμμετοχές στη Α' ΕΠΣΕ με τον Ταμυναϊκό.

Οι ανακοινώσεις του ΑΟ Κριεζών για τους δύο ποδοσφαιριστές:

H Διοίκηση του ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ ανακοινώνει μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή με την ένταξη στην ομάδα του ποδοσφαιριστή Αδαμάντιου Περιβολάρη .
Πρόκειται για έναν 24χρονο ΙΔΙΑίΤΕΡΑ ΤΑΛΑΝΤΟΎΧΟ ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ά Κατηγορία Ευβοίας με την φανέλα του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!



Ο ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάριου Λύκου!!!
Πρόκειται για τον 20χρονο ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ και ΤΑΛΑΝΤΟΎΧΟ ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ απ' όπου μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα και το πρωτάθλημα της Ά Κατηγορίας Ευβοίας, δείχνοντας κατευθείαν δείγματα του πλούσιου ταλέντου του!!!
Μετά από μια αποχή περίπου ενός έτους -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων - είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ποδοσφαιρική δράση!!!

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!