Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

¨Απρογραμμάτιστος" Γιάννης Ζουγανέλης, ζωντανά απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου & Αγιοκάμπου. Guest o Διονύσης Τσακνής


Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, στο "FORUM" του Αγίου Νικολάου Αιδηψού, ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου & Αγιοκάμπου πραγματοποίησε μια μουσική, διαδραστική παράσταση άκρως εξομολογητική.
Εκεί ο γνωστός «φαλακρός» της Ελληνικής Μουσικής «εκτέθηκε» μέχρις εσχάτων κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι! Εξομολογήθηκε, αποκαλύφθηκε, αυτοσαρκάστηκε, αυτοδοξάστηκε, αυτοκαταρρίφθηκε, αποδομήθηκε... μα πάνω από όλα διασκέδασε το κοινό του, σκορπώντας άφθονα το γέλιο.
Στην μοναδική αυτή διαδραστική συναυλία, συμμετείχε ο αγαπημένος μας Διονύσης Τσακνής από τον οποίο ακούσαμε μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες.
Στην χθεσινή παράσταση ο Γιάννης Ζουγανέλης τραγούδησε, μας άκουσε, αλλά κυρίως έπαιξε και με το κοινό της Αιδηψού, συνθέτοντας καταστάσεις με τους αποδέκτες - ακροατές!
Εκεί κάλεσε τον νέο Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά που παρακολουθούσε την παράσταση, να ανέβει στη σκηνή. Ο νέος Δήμαρχος δεν άργησε να ακολουθήσει τον Γιάννη Ζουγανέλη και πάνω στη σκηνή αφού μίλησαν για τον μεγάλο Γιάννη Κούτρα που κατάγεται από την περιοχή της Αιδηψού, δεσμεύτηκαν να οργανώσουν μεγάλη συναυλία για να τον βοηθήσουν στην περιπέτεια που περνά.
Στη συνέχεια ο νέος Δήμαρχος τραγούδησε το ΜΑΧΑΙΡΙ ( Μικρούτσικος – Καββαδίας – Παπακωνσταντίνου ) αλλά και το «Γιάννη μου το μαντήλι σου», εισπράττοντας τα χειροκροτήματα του κοινού.
Να σημειώσουμε πως την συναυλία που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου & Αγιοκάμπου, «άνοιξε» το νεανικό ροκ συγκρότημα από την Αιδηψό ΜΑΥΡΟΙ ΛΥΚΟΙ, οι οποίο και πήραν πολλά μπράβο από τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Γιάννη Ζουγανέλη.
Μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Διονύση Τσακνή τραγούδησαν και έπαιξαν οι Παναγιώτης Αυγερινός και ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης, ενώ συμμετείχε η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα.
Δείτε  χαρακτηριστικά Video από την βραδιά κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση.