Δόξα Προποπίου-Ηρακλής Ψαχνών 0-0, στο Τουρνουά Ηλίας Κουτσουφλάκης 2019


Στο πλαίσιο του Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ 2019 που οργάνωσε η ομάδα της Δόξας Προκοπίου στο γήπεδό της, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της Δόξας και του Ηρακλή Ψαχνών με  τελικό αποτέλεσμα 0 – 0.
Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα, με την ομάδα του Ηρακλή να έχει την κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Βρήκε  όμως μια καλή αμυντική λειτουργία από τους παίκτες της Δόξας που αντιμετώπισαν όλες τις επιθέσεις.

Στο 15΄ Ο Αλεξίου εκτελεί φάουλ και η μπάλα βρίσκει στη συμβολή των δοκών του Μπιμπάι.
Στο 25΄ Η Δόξα διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή στην περιοχή του Αλεξίου, με την κα Κουκούρα να υποδεικνύει οφ σάιτ.
Στο 40΄ Καλή ευκαιρία για τα Ψαχνά με εκτέλεση φάουλ, όμως ο Αλατζάς είπε «όχι».

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ηρακλή να μπαίνει δυνατά στο γήπεδο και να πιέζει.
 Έχασε μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό.
Συγκεκριμένα στο 47΄ ο Μαναρίτσας να σουτάρει, ο Αλατζάς αποκρούει και η μπάλα να βρίσκει στο διοκάρι, ενώ στο 48΄ ο Μήτρου με ανάποδο ψαλιδάκι βρίσκει και πάλι το δοκάρι του Αλατζά.
Στο 55΄ ο Ζουλιώτης με σέντρα στέλνει την μπάλα στον Μήτρου που δεν καταφέρνει  με το κεφάλι εξ επαφής να βρεί τα δίχτυα.

Στο 62΄ ο Σταματάκος βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλατζά που εντυπωσιακή ενέργεια κράτησε το 0 – 0.

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Νικολάου)

Δόξα Προκοπίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης):
Αλατζάς, Γ. Μορφούλης, Κεχαγιάς, Τσούπρος, Μακρής, Μάλιαρης, Περήφανος, Τζαφεράι, Κανελόπουλος, Αλεξίου, Θ. Μορφούλης. (Παπατσούλης, Σεγκούνας, Καλάης, Ανδρέου, Ι. Κουτσουφλάκης, Δ. Κουτσουφλάκης, Κοντογιάννης).

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης):
Μπιμπάι, Ζουλιώτης, Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Τσολάκος, Σταματάκος, Μπατζελης, Μαναρίτσας, Στεργίου, Μήτρου. (Σκριβάνος, Κατσαρής, Χατζηαντωνίου, Ταυλαρίδης, Μουτουσίδης, Ρουμελιώτης, Σπανός).