Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταμυναϊκός - Αρτάκη 1-3




Σε πολύ καλό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Τσαρπάλειο του Αλιβερίου η Αρτάκη επικράτησε του Ταμυναϊκού με 3-1 σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά προοδευτικά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους είχαν ευκαιρίες, πέτυχαν τρία γκολ και ανέτρεψαν το αποτέλεσμα.
Στο 16' κεφαλιά του Κούτρα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μητακίδη.
Στο 19' ο Βεζυρτζόγλου σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Στο 21' σουτ του Γιάντομ έδιωξε τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Καραμπάς.
Στο 26' ο Λάμπρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.
Στο 32' από λάθος γύρισμα του Λάμπρου στον Μητακίδη οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την μπάλα ο Βεζυρτζόγλου γύρισε στον Μαυρόπουλο που σούταρε από καλή θέση αλλά ο Κούτρας έδιωξε προ της γραμμής.
Στο 38' η Αρτάκη έκανε το 1-1 όταν ο Χατζηστάμου βρέθηκε μέσα στην περιοχή πέρασε και τον Μητακίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης στο 40' πλάσαρε τον Μητακίδη ο οποίος απέκρουσε προσωρινά και απομάκρυνε η άμυνα.
Στο Β' ημίχρονο η Αρτάκη μπήκε πιο δυνατα και στο 54' σε σέντρα του Τσίγκα ο Βεζυρτζόγλου είχε κεφαλιά λίγο άουτ και στο 60' με τους ίδιους πρωταγωνιστές ο Βεζυρτζόγλου με προβολή έκανε το 1-2.
Στο 87' ο Χαραλαμπίδης μετά από προσπάθεια του Σπανού από κοντά έκανε το τελικό 1-3.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Μαρίνος - Λειβαδιτάκης

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης):
Μητακίδης, Δήμου, Πιλάτης, Κούτρας, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Λάμπρου, Μεταξάς, Τόρα, Γιάντομ, Αγγελάτος.(Κροκόδειλος, Ποδαράς, Πομαρές, Τσάβαρης, Καραβάς, Χοτζόλι, Θανάσης, Φωτόπουλος, Μητακίδης Αν)


Αρτάκη (Κώστας Κλάδης):
Ράντζα, Κολιόπουλος, Τσίγκας, Μπελίτσος, Καραμπάς, Ντελέκος, Μαυρόπουλος, Καραντάκης, Βεζυρτζόγλου, Χατζηστάμου, Λούκας. (Σπανός, Μαστροκώστας, Χαραλαμπίδης, Λειβαδίτης, Ζαχαρόπουλος, Βελής, Στούπας, Μακρής, Σαχίνης, Κουτρόπουλος, Ναυροζίδης).