Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ηγέτη τον Σίμωση και χρυσή αλλαγή τον Ζαχαριά , Απόλλων Ερέτριας - Ταμυναϊκός 1-3


Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Γιάννη Σίμωση που αναστάτωσε την άμυνα των γηπεδούχων και μοίραζε ασίστ και χρυσή αλλαγή τον Νίκο Ζαχαριά που πέτυχε 2 γκολ ο Ταμυναϊκός πέτυχε μεγάλο διπλό μέσα στην Ερέτρια νικώντας τον Απόλλωνα με 3-1 σε ένα παιχνίδι που ήταν  ντέρμπι και δυσκόλεψε πολύ για τους φιλοξενούμενους μετά την αποβολή του Βελαέτη στο 44'.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της άμυνας του Ταμυναϊκού έδειχναν πιο επικίνδυνοι επιθετικά αλλά προοδευτικά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και ειδικά στο Β' ημίχρονο παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο ήταν καλύτεροι και έφτασαν στην νίκη.

Φάσεις και γκολ.

Στο 15' κάθετη πάσα του Μώρου στον Μπασούκο που έβγαινε μόνος απέναντι στον Μητακίδη αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βγήκε έγκαιρα και πρόλαβε τελευταία στιγμή τον επιθετικό των γηπεδούχων.
Στο 16' σουτ του Μεταξά λίγο έξω από τα δοκάρια του Τόρα.
Στο 27' σουτ του Αγγελάτου από καλή θέση άουτ.
Στο 34' είχαμε το 0-1 όταν ο Σίμωσης νίκησε την άμυνα του Απόλλωνα από πλάγια την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Αγγελάτο και αυτός με αριστερό σουτ νίκησε τον Ερμή Τόρα.
Στο 44' έγινε το 1-1 όταν ο Μώρος εκτέλεσε φάουλ ο Μητακίδης απέκρουσε προσωρινά και ο Σεχάι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην αρχή της η φάση αυτή συζητήθηκε πολύ καθώς έφερε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Βελαέτη που έκανε το φάουλ πάνω στον Μώρο κάτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.
Στο 45' οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή όταν ο Μπασούκος σε τετ τα τετ νικήθηκε από τον Μητακίδη.
Στο 75' ο Γιαντόμ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν έκανε ωραία ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο.
Στο 76' ο Σίμωσης πλαγιοκόπησε την άμυνα των γηπεδούχων από αριστερά έστρωσε στον Ζαχαριά και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.
Στο 87' πάλι ο Σίμωσης σέρβιρε στον Ζαχαριά και αυτός έκανε το τελικό 1-3.

Ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες στο 79' μετά την αποβολή του Σεχάι με 2η κίτρινη και με 9 στο 90' όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ρούσσος.

Πάνω από 200 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Διαιτησία: Φώτης, Πασχαλίδης - Περιβολάρης

Απόλλων Ερέτριας(Θωμάς Τσίγκας).
Τόρα, Μετσανάι, Πετράκης(90' Μήτρου), Σμπιλίρης(63' Τρεγκάι), Μπισμπικόπουλος, Σεχάι, Σταματάκος(63' Λάμπρου), Αντζέλι, Μπασούκος(90' Κικίδης), Μώρος, Ρούσσος.


Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης).
Μητακίδης, Δήμου(75' Λάμπρου), Πιλάτης, Βελαέτης, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Γιαντόμ, Μεταξάς(46' Σπυράκης), Σίμωσης, Τόρα(72' Ζαχαριάς), Αγγελάτος(86' Ποδαράς).






Ακούστε τις δηλώσεις των προπονητών αμέσως μετά τον αγώνα