Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην επόμενη φάση οι κιτρινόμαυροι, Δύστος - Αυλωνάρι 1-4


Σε ένα παιχνίδι που στο Α' ημίχρονο ήταν πιο ανταγωνιστικό και έληξε με 1-1 παρά την υπεροχή του Αυλωναρίου καθώς και ο Δύστος ήταν συμπαγής αμυντικά είχε δυνάμεις και προσπαθούσε να απειλήσει στην κόντρα,  αλλά μετά το 1-2 στο 50' το Αυλωνάρι κυριάρχησε σε όλα τα επίπεδα και έφτασε σε μια εύκολη νίκη πρόκριση με σκορ 1-4 και δίκαια βρίσκεται στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας, ενώ οι γηπεδούχοι όσο πέρναγε ο χρόνος έχαναν δυνάμεις και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αγώνα μέχρι τέλους.

Το Αυλωνάρι μπήκε πιο δυνατά και είχε ένα καλό σουτ του Μαντράκα στο 7' που πέρασε λίγο άουτ.
Ο Δύστος αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο 22'  1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα και θα μπορούσε να πετύχει την ανατροπή στο επόμενο λεπτό αλλά το σουτ του Κιούση έδιωξε σε κόρνερ ο Κότσαρης.
Το Αυλωνάρι στην συνέχεια πίεσε και είχε ένα καλό σουτ του Γιώργου Κοκκάλα που απέκρουσε σε κόρνερ ο Σίμωσης στο 31' από την εκτέλεση του οποίου ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά ο Μπράχα στο 32'.
Το ημίχρονο έκλεισε με ωραίο σουτ του Μαντράκα που έβγαλε σε κόρνερ ο πολύ καλός Σίμωσης.

Στο Β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή κέρδισαν πέναλτι στο 50' με τον Γιώργο Κοκκάλα (από τον Μαστροκώστα) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καρατζάς και έκανε το 1-2.
Το Αυλωνάρι μετά το 1-2 έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα είχε ευκαιρίες με τον Μπράχα στο 71' σε τετ τα τετ αλλά ο Σίμωσης του είπε όχι και με τον Καράπα στο 77' όταν από κοντά πλάσαρε άουτ και έφτασε στο 1-4 στο τελευταίο δεκάλεπτο με  απευθείας φάουλ του Πέππα από πλάγια θέση στο 80' (έχει ευθύνη ο Σίμωσης) και σουτ μέσα από την περιοχή του Καράπα στο 85'.
Σε αυτό το διάστημα ο Δύστος είχε μια κεφαλιά του Παγώνη στο 74' που κατέληξε άουτ.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Τσιφλάκος - Σέρρας

Δύστος (Ηλίας Παναγιώτης).
Σίμωσης Ν, Τριανταφύλλου, Μπόκαρης, Τσάλλας, Μαστροκώστας, Πηλιχός Γ (83' Νικολάου), Ράπτης (83' Μάλλιος), Πιλάτης Γ, Σίμωσης Ι, Κιούσης, Παγώνης.


Αυλωνάρι (Ντόβολης Βαγγέλης).
Κότσαρης, Κούκης Γ (68' Καράπας), Μακρυνικόλας, Καρατζάς, Κοκκάλας Β, Φωτιάς, Κοκκάλας Γ, Πέππας, Μπράχα, Μακρής (73' Παππάς), Μανδράκας (81' Καρλής).