Εύκολα ο Ηρακλής 5-1 τον Παντριαδικό μέσα στην Τριάδα


Εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου «Νίκος Δαφνής» πέρασε η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, αφού επιβλήθηκε του Παντριαδικού με τελικό σκορ 5-1,  παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ισορροπημένο παιχνίδι και στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν είχε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.
Στο 24΄ ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ με συρτό σουτ του Μαναρίτσα, 1-0 και από εκεί και μετά έδειξε να κυριαρχεί στο γήπεδο.
Στο 27΄ ο  Μώρος έδιωξε  με σωτήρια ενέργεια σουτ του Στεργίου.
Στο 33΄ και πάλι ο Μαναρίτσας με πολύ ωραίο γυριστό σουτ πέτυχε το 0-2.
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 44΄ συγκεκριμένα, ο Σταματάκος γύρισε την μπάλα στον Μαναρίτσα που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το τρίτο προσωπικό του γκολ, πετυχαίνοντας χατ τρικ,  διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου 0-3.
Στο 53΄ ο Κικίδης για την Τριάδα με σέντρα σουτ «έψαξε» τον Ματράκα που δεν πρόλαβε την μπάλα και έχασε καλή ευκαιρία εξ επαφής.
Στο 70΄ η Τριάδα έχασε καλή ευκαιρία να μειώσει, όταν ο Λούρος εκτέλεσε φάουλ που απέκρουσε ο Μπιμπάι και στην επιστροφή της μπάλας ο Γκρινιάρης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ότι δεν κατάφερε όμως ο Γκρινιάρης, το πραγματοποίησε στο 76΄ με πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι ο Μπαϊμπάκης, 1-3 (ανατροπή του Πατερίτσα από αμυντικό).
Στο 85΄    ο Ηρακλής αύξησε το δείκτη του σκορ σε 1-4 με προβολή του Γκάβαλη από κοντά.
Στο 90΄ διαμορφώθηκε  το τελικό 5-1  με   γκολ του Μουτουσίδη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Νικολάου

Παντριαδικός (Β. Τσιμιχόδημος):

Μώρος, Καραμπέτσος, Κικίδης, Γκρινιάρης, Κοροβέσης, Πασάι, Ματράκας (84΄ Μυτάκης), Λούρος, Χρόνης (67΄ Γούναρης), Τσιμιχόδημος (46΄ Καρατζάς) , ΠατερίτσαςΗρακλής Ψαχνών (Αθ. Μεθενίτης):

Μπιμπάι, Ζουλιώτης (69΄ Σπανός), Τσατσαρώνης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Τσολάκος, Σταματάκος, Γκαράνης (54΄ Γκάβαλης), Μαναρίτσας (51΄ Σκριβάνος) , Στεργίου, Μήτρου (85΄ Μουτουσίδης)


Διατησία: Κασομούλης (Παππάς-Λειβαδιτάκης)