Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνέντευξη για τα 15 χρόνια της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ‘Παλίρροια’ την Τετάρτη 11/9.

Έγινε παρουσίαση από τον Νίκο Ρόγκα της σχολής, του σκεπτικού λειτουργίας και φιλοσοφίας της όλα αυτά  τα χρόνια, καθώς και ιστορική αναδρομή επιτυχιών και διακρίσεων σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο. Παράλληλα ο κ. Ρόγκας αναφέρθηκε στις καινούργιες παροχές των μελών της σχολής, όπως είναι η μεταφορά των αθλητών με πούλμαν, η συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αλλά και η δημιουργία κάρτα μέλους. Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό για θέματα που αφορούν τη σχολή, το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό. Το παρών έδωσαν φίλαθλοι, προπονητές, ποδοσφαιριστές και γονείς αθλητών της σχολής.

Για τη συνέντευξη της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, ο Νίκος Ρόγκας εξέφρασε την ικανοποίηση του ‘για την ανταπόκριση του κόσμου και των παιδιών στην εκδήλωση μας, δεν σας κρύβω ότι είχα άγχος γιατί δεν το είχαμε ξανακάνει’, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως ‘για κάθε καινούργια χρονιά θέλουμε να παρουσιάζουμε και κάτι καινούργιο, αυτός ήταν ο λόγος που σήμερα ήρθαμε σ’ αυτόν τον χώρο’. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και μετά από σχετική ερώτηση ο κ. Ρόγκας αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο για τη σχολή: ‘Το μεγάλο μου όνειρο ήταν να φτιάξω έτσι τη σχολή ώστε να συνδυάζει ποδόσφαιρο, γυμναστήριο και φροντιστήριο’.