Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φ. Μορίδης: 19.500 ευρώ σε 9 μέρες για τον ΑΟ Χαλκίς

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟ Χαλκίς και της πρωτότυπης κίνησης δημιουργίας εκτελεστικού συμβουλίου, ο -πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου- Φοίβος Μορίδης, μιλά στο eviasports για τις τελευταίες διοικητικές κινήσεις των ‘νεραντζούρι’ και τα πλάνα του για την ομάδα.
-Ποιος ο λόγος της δημιουργίας του εκτελεστικού συμβουλίου; Ένα σχόλιο για το διοικητικό συμβούλιο.
Ο λόγος που κάναμε το εκτελεστικό συμβούλιο είναι πρώτον για να είναι πιο ευέλικτο, δεύτερον για να είναι ευβοιοκεντρικό-χαλκιδοκεντρικό, δηλαδή με περισσότερα άτομα που μένουν στην πόλη της Χαλκίδος ή στην Εύβοια, για να μπορούν να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες, μπορεί να χρειαστεί μια υπογραφή, μια πιστοποίηση σε ΚΕΠ, να χρειαστεί κάτι επειγόντως στην ομοσπονδία να πάει. Με δεδομένο ότι εγώ ζω τις μισές μέρες της εβδομάδος στο Λονδίνο στο γραφείο μου και τις άλλες είμαι στην Αθήνα ή κάπου αλλού και έρχομαι στη Χαλκίδα μία ή δύο μέρες την εβδομάδα τώρα και πιέζομαι για να ‘ρθω, θα ήταν πολύ δυσλειτουργικό εάν δεν γινόταν ένα τέτοιο συμβούλιο. Μπήκαν μέσα τέσσερα άτομα Χαλκιδείς-Ευβοιείς. Ο κ. Λαθουράς -για αυτό και μπήκε τυπικά πρόεδρος στο άλλο συμβούλιο- για να μπορεί να υπογράφει άμεσα στην πόλη και οι άλλοι τρεις είναι επιφανείς Χαλκιδείς, ο κ. Νάτσος, ο κ. Μήλιος και ο κ. Αρτίτσογλου, είναι δίπλα στην ομάδα και μπορούν ν’ αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε ανάγκη άμεσα, στο επόμενο λεπτό. Ειδικά για τον κ. Αρτίτσογλου, ο οποίος ήταν και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο του κ. Βουρδάνου, οι απόψεις που έχω πάρει αλλά και η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι ανιδιοτελής και αγαπά πάρα πολύ την ομάδα. Πολλές φορές έχει βάλει το χέρι στην τσέπη, χωρίς να πει λέξη. Θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για να είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, για ότι υπάρχει εξωαγωνιστικό.
-Σε πρόσφατη δήλωση του ο κ. Τοκπασίδης αναφέρθηκε κολακευτικά στο πρόσωπο σας, για τη μέχρι τώρα παρουσία σας στη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς. Πως το σχολιάζετε;
Καταρχήν με τιμάει η δήλωση του κ. Τοκπασίδη, τον οποίο τον θεωρώ έναν πάρα πολύ σοβαρό, έντιμο, ευθύ και ειλικρινή άνθρωπο, όποτε έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία αυτά που δήλωσε για μένα και την οικονομική φερεγγυότητα και για το ότι οτιδήποτε μου ζητήθηκε οικονομικό, ανταποκρίθηκα αμέσως. Και επειδή είχε γραφτεί προ ημερών σε ένα ρεπορτάζ σας ότι είχαν μπει μέχρι εκείνη τη στιγμή ένα ποσό 15-16 χιλιάδων ευρώ, να το πω χαριτολογώντας ότι σήμερα που μιλάμε το ποσό έχει φτάσει να είναι ελάχιστα κάτω απ’ τις 20 χιλιάδες, γύρω στις 19500 ευρώ μέσα σε 9 μέρες. Διότι έγιναν προσθήκες κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών, χτες και σήμερα, όπως και η αντιμετώπιση κάποιων επιπλέον οικονομικών αναγκών της ομάδος. Ένα-δυο άτομα του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας είχαν γνώση προηγούμενων διοικήσεων, μου είπαν ότι τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια δεν είχαν δει άνθρωπο που να έβαλε με το καλημέρα 14 χιλιάδες ευρώ και μέσα σε μια βδομάδα να τις κάνει 20, απ’ την τσέπη του.
-Την Κυριακή ο ΑΟ Χαλκίς δίνει το πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με την Αιδηψό, είσαστε αισιόδοξος;
Όσο βλέπω την ομάδα να γεμίζει με παίχτες, αφού με την Ερέτρια είχαμε έντεκα στο γήπεδο δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές στον πάγκο (είναι πρωτοφανές μια ομάδα να έχει δεκατρία άτομα στο γήπεδο) και το προπονητικό μας κέντρο να αποκτά περισσότερη ζεστασιά και ζωντάνια, νιώθω ακόμη πιο αισιόδοξος. Σίγουρα δεν είναι οι ιδανικές συνθήκες, πάλι μια εβδομάδα είχαμε να προετοιμαστεί η ομάδα. Κάποιοι παίχτες θα είναι στην ομάδα μόνο λίγες μέρες μέχρι την Κυριακή, αλλά επειδή πιστεύω στις δυνατότητες των παιχτών μας και ακόμη πιο πολύ πιστεύω στο μάτι του προπονητή μας, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε και να πάρουμε το πιο θετικό αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να πάρουμε.
-Μεταγραφικά τι μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΑΟΧ;
Έχουμε κλείσει τρεις παίχτες και πιστεύω θα τους ανακοινώσουμε πιθανώς αύριο, απλώς περιμένουμε πρώτα να βγουν τα δελτία. Ιδανικά θα ήθελα ότι ζητήσει ο προπονητής και μπορούμε να βρούμε παίχτες στις θέσεις που θα ζητήσει, να τους πάρουμε. Δηλαδή εμένα η διάθεση μου είναι να ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε πιο πολύ. Τώρα δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε παίχτες απ’ το ‘πάνω ράφι’, αφού έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα και όλοι έχουν κλείσει κάπου, αλλά τουλάχιστον μπορεί καμιά φορά να βρεις καμιά ευκαιρία που ν’ αποδειχτεί ‘λίρα 100’. Ελπίζω να μας τύχουν δυο-τρεις τέτοιες ευκαιρίες.

πηγή: Eviasports