Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλο το ντέρμπι του Βορρά, Αναγέννηση Μαντουδίου - Ιστιαία 2-2


Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι του Βορρά ανάμεσα στην Αναγέννηση Μαντουδίου και την Ιστιαία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι το Μαντούδι έφτασε στην ισοφάριση την δεύτερη φορά μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Οι Ιστιαία πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν ο Λυσσέας στο 9' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.
Το Μαντούδι αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση 1-1 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Δ. Δαρζέντα στο 23'.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου σε 1-2 με  τον Σταμούλο στο 35' και ενώ ήταν κοντά σε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη η Αναγέννηση κέρδισε νέο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα το οποίο εκτέλεσε πάλι ο Δ.Δαρζέντας κάνοντας το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φίλους των γηπεδούχων που έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο.
Οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για τη νίκη με κορυφαίες αυτές των δύο δοκαριών για τους γηπεδούχους με τους Πουλιπούλη και Δήμου.

Διαιτησία: Κασομούλης, Τσιφλάκος - Δελχάς

Αναγέννηση Μαντουδίου (Θανάσης Τσικτσιρής): 
Γ. Μπίλας, Καμπούρης (8′ Μπαλατσός), Πουλιπούλης, Τσικτσιρής, Τάρλας, Λιάκος, Λιάσκος, Δ. Δαρζέντας, Δήμου, Τσούρτης, Α. Δαρζέντας (65′ Τσιβίκας).


Ενωση Ιστιαίας (Δήμος Τσελίκας-Δημήτρης Ζουπανιώτης): 
Μουρίδης, Καλιβάτσι, Μάχος (84′ Φώτου), Αρσενόπουλος, Χονδρός (90’+5′ Ψύλλος), Λυσσέας, Σταμούλος (68′ Κατσαρής), Βασιλείου, Ασαμόα, Γαβριήλ, Παπασταμούλος (81′ Κουρομιχελάκης).