Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευ-Χ-αριστημένοι και οι δύο, Απόλλων Ερέτριας - Σκεπαστή 2-2


Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να φτάσουν στην νίκη Απόλλων Ερέτριας και Σκεπαστή ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και μοιράστηκαν τους βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση.
Η Σκεπαστή άνοιξε το σκορ στο 25' όταν ο Κωνσταντός με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 63' ο Σταματάκος με ωραίο σουτ από μακριά ισοφάρισε σε 1-1, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα στο 67' ο Καψάλας με κεφαλιά έγραψε το 1-2 ξυπνώντας μνήμες της σεζόν 2017-18 που η Σκεπαστή στο ίδιο γήπεδο είχε νικήσει με αυτό το σκορ.
Στο 71' ο Απόλλων ισοφάρισε με κεφαλιά του Πετράκη σε 2-2 και παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Παππάς - Νικολάου Γ

Απόλλων Ερέτριας (Θωμάς Τσίγκας):
Τόρα, Λάμπρου, Πετράκης, Ρούσσος, Μπισμπικόπουλος, Σεχάι, Σταματάκος (82′ Κικίδης), Αντζέλι, Τσίγκας (63′ Παντελής), Κ. Τρεγκάι, Μπασούκος.


Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης):
Σωτηρόπουλος, Ι.Θ. Θαλασσινός, Σ. Ανδρέου, Ν. Καψάλας, Π. Γερογιάννης, Κωνσταντός, Τηλιόπουλος, Ι.Β. Θαλασσινός (61′ Ξιφαράς), Γεωργίου (73′ Καρατζούδης), Θ. Θαλασσινός (90′ Παναγιώτου), Ζουζουλής.