2ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                     
Την Κυριακή 1/9 έγινε  το 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά  Γ. Μαρίνου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, Α.Ε. Προποντίς και Α.Ε.Ληλαντίου.
Φέτος το τουρνουά  αλληλεγγύης, είχε  ως σκοπό την ενίσχυση των απόρων Οικογενειών  της Ενορίας Αγ. Νικολάου, Μπούρτζι, με την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και δόθηκαν στον Πάτερ Πορφύριο.
Στο τουρνουά που έγινε και στα τρία παιχνίδια το θέαμα ήταν ωραίο και τα αποτελέσματα των αγώνων , Α.Ε. Ληλαντίου - Α.Ε.Προποντίς  1 – 3, Α.Σ.Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου - Α.Ε. Ληλαντίου 1 – 4 και Α.Ε. Προποντίς - Α.Σ.Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 0 – 0 έφεραν νικήτρια του 2ου  τουρνουά την ομάδα της Α.Ε.Προποντίς.
Στο τέλος έγινε η απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα από την κόρη του Γιάννη Μαρίνου Ελένη μέσα σε ένα φορτισμένο κλήμα.
Η ομάδα της Α.Ε.Ληλαντίου  ευχαριστεί τις ομάδες (διοίκηση προπονητές ,αθλητές και φιλάθλους ) για την συμμετοχή τους και για την προσφορά  των ειδών πρώτης ανάγκης που έγινε.
Επίσης ευχαριστεί τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας (κ.κ. Βελέντζα, Καρρά, Μαρίνο) και την νοσηλεύτρια κ. Αργυρού   για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.