Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς: Ηρθε ο Μορίδης και έκανε μεταγραφές και ανανεώσεις


Στην Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Φοίβος Μορίδης ο οποίος έκανε σειρά επαφών με τους προπονητές της ομάδας και με πολλούς ποδοσφαιριστές.
Όπως είναι γνωστό ο μέχρι πρότινος προπονητής Γιώργος Λάμπρου αλλά και ο συνεργάτης του Δημήτρης Αντωνόπουλος αποχώρησαν από την ομάδα και προπονητής προς το παρόν θα είναι ο Παναγιώτης Τοκπασίδης ο οποίος θα καθοδηγήσει τους "Νερατζούρι" στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλων Ερέτριας την προσεχή Τετάρτη με αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής και στη συνέχεια.
Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές ανανέωσαν και συνεχίζουν στην ομάδα οι  Τόλης, Παλαιολόγος, Καρβελάς, Παπαγεωργίου, Αυλωνίτης, Ρογαλίδης και οι νεαροί Θανάση, Καλογέρης, Ζιζόλι, Τζίδρας.
Οι μεταγραφές είναι οι Αγριόδημος, Καραχάλιος, Τζάβρας, Πάλλης, Γκούβερος και Τρεπεκλής οι οποίοι συμφώνησαν με τον πρόεδρο της ομάδας και θα είναι στην διάθεση του προπονητή στον αγώνα της Τετάρτης.
Τις επόμενες μέρες ο Φοίβος Μορίδης θα συζητήσει και με τους Βαλκάνο, Ανέστη, Βελαέτη, Τσούτη, Μαστροκώστα, Λάζρι και Λιάσκο οι οποίοι έκαναν προετοιμασία με τον ΑΟ Χαλκίς αλλά δεν τα έχουν βρει ακόμα με την νέα διοίκηση.
Ο Νέος πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς μετά το πέρας των επαφών που είχε με προπονητές και ποδοσφαιριστές έστω και καθυστερημένα έκανε την εμφάνιση του στο Ξενοδοχείο Πέλαγος που γινόταν η κλήρωση των πρωταθλημάτων μαζί με κάποιους από τους συνεργάτες του, ενώ για ακόμα μία φορά μαζί του ήταν και ο γνωστός Δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.