Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Κώστα Τοκπασίδη


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

To Δ.Σ του ΑΟ Χαλκίς και όλος ο κόσμος της ομάδας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του παλιού ποδοσφαιριστή μας Κώστα Τοκπασίδη που έφυγε χθες από την ζωή.
Ο Κώστας τίμησε την φανέλα του Ομίλου μας , τις ένδοξες μέρες της παρουσίας της στην Α Εθνική και διακρίθηκε όσο λίγοι για το ήθος του!
Η σκέψη μας είναι στο γιο του Πάνο Τοκπασίδη, προπονητή της ομάδας μας για τον οποίο πρέπει να είναι περήφανος ο εκλιπών!
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ θα παραστεί σήμερα στις 17:00 στην κηδεία του και θα καταθέσει στεφάνι.
Σαν ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος .

-------------------------------------------------------

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Εύβοιας Παναγιώτη Τοκπασίδη, για την απώλεια του πατέρα του.

Ο εκλιπών ήταν μια από τις μορφές που σημάδεψαν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενες σε Ολυμπιακό Χαλκίδας και ΑΟ Χαλκίς, ως τερματοφύλακας, και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο.

Αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

----------------------------------------

Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

 ‘Όλη η οικογένεια του Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή Παναγιώτη Τοκπασίδη και στους οικείους του, για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα Κώστα. Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.’