ΑΟ Ν.Αρτάκης: Προχώρησε σε έξι μεταγραφές


Σε έξι μεταγραφές προχώρησε ο ΑΟΝΑ και ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο εν όψει της νέας σεζόν.
Αυτή που ξεχωρίζει είναι σίγουρα του μεσοεπιθετικού Χάρη Χαραλαμπίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΝΑ:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής για το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές Χαραλαμπιδη Χάρη , Τσίγκα Κωνσταντίνο , Βελλή Δαβιυδ , Στούπα Χρήστο , Μακρή Γιώργο, Σαχίνη Δημητρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο Χαραλαμπίδης Χάρης είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν εχει φορέσει την φανέλα των ΑΟΧαλκις , Καβάλας , Εορδαικού , Μουδανών κ.α. , καθώς επίσης αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομης των Ξανθης και Βέροιας .

Ο Τσίγκας Κωνσταντίνος αγωνίζεται στις θέσεις της Αμυνας και στο παρελθόν εχει φορέσει την φανέλα της Ερετριας στην Γ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΕ .

Ο Δαυιδ Βελής είναι Αμυντικός και στο παρελθόν εχει φορέσει την φανέλα των Χανιώτη Χαλκιδικής , ΑΟΧαλκις , επίσης αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομης του ΠΑΣ Γιάννινα .

Ο Χρήστος Στούπας είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν εχει φορέσει την φανέλα των Κ20 Λεβαδειακού , Ηρακλή Ψαχνών .

Ο Γιώργος Μακρής είναι επιθετικός και στο παρελθόν εχει φορέσει την Κύζικου και στην ομάδα Νεων ΑΟΝΑ/ΚΥΖΙΚΟΥ .

Ο Δημήτρης Σαχίνης είναι μεσοαμυντικος και στο παρελθόν εχει φορέσει την φανέλα της Νεάπολης , Ολυμπιακού Χαλκίδος και Κ20 Λεβαδιακού .

Tους ευχόμαστε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες στο ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ με αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.