Α.Ο. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Ενισχύθηκε στην άμυνα

Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην άμυνα, αλλά και στη θέση του «άσου» ανακοίνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης. Πρόκειται για τους Καραλή (αμυντικός), Πατερίτσα (μέσος-αμυντικός), Ράτζα (γκολκίπερ), Κουτρόπουλος (αμυντικός). Θυμίζουμε η ομάδα του κ. Κλάδη δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το τρέχον σαββατοκύριακο αφού κάνει το... ρεπό της. Στις 6 οκτωβρίου υποδέχεται τον Αιολικό στο «Νίκος Κίλιμπας». 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ : AONA - Συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Καραλη Κώστα , Πατεριτσα Βαγγέλη , Ραντζα Εμιλιανο και Κουτρόπουλο Γιάννη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 .Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Καραλη Κώστα , Πατεριτσα Βαγγέλη , Ραντζα Εμιλιανο και Κουτρόπουλο Γιάννη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .
Ο Εμιλιάνο Ράντζα αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα της Ρόδου , έχει αγωνιστεί επισης στην μέχρι τώρα καριέρα του στις ομάδες του Λαγκαδά και Πανααργειακου .

Ο Κώστας Κάραλης αγωνίζεται στην θέση αριστερα της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα του Αμβρυσέα Διστόμου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Α.Ο. Θήβας , Ενωση Ερμιονίδας , Καλαμάτας , Αστέρα Βλαχίωτη καθώς επίσης έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Παναιτωλικού στα τμήματα υποδομών του συλλόγου .Ο Βαγγέλης Πατερίτσας αγωνίζεται στις θέσεις του κέντρου και της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς και στο παρελθόν έχεις αγωνιστεί και με την ομάδα του Αστέρα Βατώντα .

Ο Γιάννης Κουτρόπουλος αγωνίζεται στη θέση δεξια της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Παναργειακού καθως επίσης και στις ακαδημίες ( Κ19 , Κ15 ) της ομώνυμης ομάδας .

Tους ευχόμαστε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.