Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ομάδα του ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ για το πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας

Με αφορμή το πρώτο παιχνίδι  με την Αναγέννηση Μαντουδίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στο γήπεδο της Δροσιάς στην έδρα της, η ομάδα του Ερμήλιου, εξέδωσε την πιό κάτω ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς καλημέρα!

Η Α΄ ομάδα του Α.Σ. ΕΡΜΗΛΙΟΣ, αποτελούμενη ως επί το πλείστον από ποδοσφαιριστές προερχόμενους από τα σπλάχνα της Ακαδημίας μας, δίνει τον πρώτο της αγώνα εντός έδρας, αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ 28/9 στο γήπεδο ΔΡΟΣΙΑΣ στις 17:00.

Μέρος της φιλοσοφίας της Σχολής μας είναι να αναπτύξουμε στους αθλητές μας κι εσάς τους γονείς, την φίλαθλη ιδιότητα, την αγάπη για την ομάδα που αγωνίζονται και για εκείνη (Α’ ομάδα του Συλλόγου μας) της οποίας αύριο μεθαύριο θα είναι κι οι ίδιοι μέλη της!

Οι μικροί μας αθλητές που θα παρευρεθούν στο γήπεδο θα συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα γίνεται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες για τους οποίους θα ενημερώνεστε.

Όσοι θέλετε μπορείτε να δώσετε παρουσία στην είσοδο του γηπέδου Δροσιάς στις 16:45 ακριβώς με την εμφανιση αγώνος.

Κατόπιν τα παιδιά και οι μαμάδες μπορούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα ενώ για τους άρρενες που θα συνοδεύονται από τους μικρούς μας αθλητές είναι 2€ (αντί 5€ που είναι το κανονικό εισιτήριο).

Ας δείξουμε στα παιδιά μας τι είναι πραγματικά αθλητισμός, τους το οφείλουμε!