Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ!



Το eviagoal βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας των Αβαντιδων και η πρώτη εντύπωση το καλό κλίμα και αισιόδοξο για την ομάδα!!

Σε μια κουβέντα με τον Προπονητή της ομάδος φάνηκε ξεκάθαρα οτι οι στόχοι είναι δυο , παραμονή και ότι θέλει καλό , καλώς να έρθει !!!Συγκεκριμένα ο Κος Νικ ας μου δήλωσε οτι Μέτα την πολύ καλή πορεία στην Β΄Εθνικη όπου η ομάδα μας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αήττητη , στη Α΄Εθνικη θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας , και έπειτα ότι καλό είναι ας έρθει για την ομάδα μας , δεν πετάμε στα σύννεφα , αλλά ούτε είμαστε και σκυμμένο το κεφάλι , θα παλέψουμε για το καλύτερο όπου και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε!!!

Ζητάμε την βοήθεια του Κόσμου γιατί δεν νοείται η πόλη της Χαλκίδας με την ομάδα μας στην Α΄Εθνικη να υπάρχει αδιαφορία!!!  Τέλος ο Προπονητής αναφέρθηκε στην Διοίκηση τονίζοντας οτι είναι κοντά στην ομάδα και θα την στηρίξει μέχρι τέλους , και φυσικά επιθυμεί η ομάδα αυτή να έχει συνέχεια!!!

Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Προπονητή των Αβαντιδων και ευχόμαστε Υγεία και καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι έγιναν κάποιες μεταγραφές από κορίτσια της Ευβοίας , επίσης μια καλή μεταγραφή απο το Καμερούν αποκτήθηκε η Emmanuelle claudia NDEME γεννηθείσα το 27-10-91 αμυντικός και πολύ καλά σωματικά προσόντα!! 

ΤΟ eviagoal  Εύχεται καλή πορεία με υγεία στην ομάδα των Αβαντιδων!
















ρεπορταζ    ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΓΗΣ.