Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ν. Αρτάκης - Παλληνιακός 1-2



Στο Δημοτικό Στάδιο «Νίκος Κίλιμπας» η ομάδα της Νέας Αρτάκης υποδέχτηκε το Παλληνιακό με στόχο τη νίκη στη προσπάθεια που κάνει στη Γ΄  Εθνική κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοι που απείλησαν πρώτοι αλλά το σουτ του Μπαμίχα στο 11΄  σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρατζα.
Δυο λεπτά αργότερα ο Βεζυρτζόγλου έφυγε στη πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με ωραίο σουτ νίκησε το Τσάκαλο κάνοντας το 1-0.

Τεράστια ευκαιρία να κάνει δυο τα τέρματα της Αρτάκης σπατάλησε ο Σπανός στο 20ο λεπτό,  το πλασέ του οποίου έφυγε άουτ.

Με τη συμπλήρωση 34 λεπτών παιχνιδιού ο κ. Μπαλογιάννης είδε πέναλτι στην πτώση του Κυριόπουλου μέσα στη μεγάλη περιοχή της Αρτάκης.
Ο Κολοτούρος σημάδεψε σωστά νικώντας το Ρατζα κάνοντας το 1-1.

Πέντε λεπτά μετά ήρθε η απόλυτη ανατροπή για την ομάδα της Παλλήνης καθώς ο Τριφιάτης με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον κίπερ της Αρτάκης κάνοντας το 1-2.

Το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο του διαιτητή του αγώνα βρήκε τους φιλάθλους των γηπεδούχων να εκφράζουν έντονα παράπονα προς το πρόσωπο του κ. Μπακογιάννη για το καταλογισμό του πέναλτι της ισοφάρισης.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Χαραλαμπίδης άφησε τη θέση του στο Καραντάκη για τους γηπεδούχους.

Στο 64΄  οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες καθώς ο Μπαμίχας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Πέντε λεπτά μετά ο Τριφιάτης παραχώρησε τη θέση του στον Πλατέλλα για την ομάδα της Παλλήνης.
Στο 72΄  ο Μπαλαμπάνης πέρασε στη θέση του Σπανού για την ομάδα της Εύβοιας. Νέα αλλαγή έκανε η Παλλήνη στο 76΄  όταν ο Κότσι πήρε τη θέση του Κυριόπουλου.
Τεράστια ευκαιρία απόλεσε για τον ΑΟΝΑ ο Σπανός στο 91΄  καθώς νικήθηκε από τον Τσάκαλο και απέτυχε να ισοφαρίσει.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη και τους γηπεδούχους να μην εκμεταλλεύονται την αριθμητική υπέροχη στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν έστω στην ισοφάριση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Διακομόπουλος


ΑΟ Ν Αρτάκης (Κλάδης): 
Ράντζα, Τσίγκας, Κάραλης, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Χατζηστάμου, Ντελέκος, Σπανός (70′ Μπαλαμπάνης), Βεζιρτζόγλου, Χαραλαμπίδης (46′ Καραντάκης).

Παλληνιακός: 
Τσάκαλος, Λάζαρης, Ντόλος, Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημογιάννης, Βλάχος (74′ Μητσόπουλος), Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος (74′ Κότσι, 93′ Σπίνος), Μπαμίχας, Τριφιάτης (68′ Πλατέλλας).

Διαιτητές: Μπακογιάννης (Αθηνών) - Κουρεντας & - Μανουρας (Τρικάλων)