Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λήλας Βασιλικού - Σκεπαστή 1-3

Την τρίτη της νίκη –εκτός έδρας- πέτυχε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Σκεπαστή επί του Λήλαντα Βασιλικού με 3-1, μία νίκη που την φέρνει  βαθμολογικά  δεύτερη στη βαθμολογία.

Η ομάδα της Σκεπαστής που είναι σχεδόν η ίδια με την πρώτη χρονιά  που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας (με μία προσθήκη από «δικό της» παιδί, τον Σωτήρη Ανδρέου  που προέρχεται από τον Ολ. Λίμνης), πράγμα που δείχνει «να δουλεύει» μιας και πλέον έχουν δέσει μεταξύ τους και το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο.

Ο Ζουζουλής είναι αυτός που και σε αυτό το παιχνίδι δίνει το πρώτο γκολ για την Σκεπαστή στο 40΄, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 0-1.
Στο δεύτερο μέρος και πάλι η ομάδα του Κατσικόγιαννη  πέτυχε γκολ στο 51΄ με τον Θανάση Θαλασσινό, 0-2.

Ο Ζουζουλής και πάλι είναι αυτός που «κλειδώνει» το αποτέλεσμα για την Σκεπαστή, αφού στο 86΄ γράφει το 0-3, διπλασιάζοντας τα σημερινά του τέρματα.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν  90+ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπίλα, 1-3.



Λήλας Βασιλικού (Τάσος Ταυταρίδης): 
Πρίνος, Ευαγγελινός (86′ Τζαφέρος), Καραλής, Χαζαρίδης, Κικίδης, Λάμτσε (61′ Βάθης), Παπίλας, Κούκα (73′ Καρβελάς), Στρατής, Κανάνι, Αναγνώστου.

Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης): 
Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός  Ι τΘ(87′ Γερογιάννης), Ανδρέου (46′ Καλλίτσης), Καψάλας Ν, Αγιασοφίτης, Τηλιόπουλος, Γεωργίου, Θαλασσινός Ι τΒ, Καρατζούδης (51′ Μαυρούτσικος), Θαλασσινός Θ (81′ Κωνσταντός), Ζουζουλής.

Διαιτητές:  Παπακυριάκος (Ρουμπής-Μαρίνος)