Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη οξυγόνο για τον ΑΟΝΑ, 2-1 το ΜΑΡΚΟ




Μεγάλη νίκη  ανάσας για τον ΑΟ Ν. Αρτάκης σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλκίδας επί του Γυμναστικού ΜΑΡΚΟ με 2-1, κάνοντας  μάλιστα και την ανατροπή μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Η νίκη αυτή δίνη  ψυχολογική ανάσα στην ομάδα της Αρτάκης, ανάσα που χρειαζόταν σε  έναν αγώνα που το αποτέλεσμά του ήταν μονόδρομος για την ομάδα της Εύβοιας.

Φάσεις και γκολ

02΄  Επίθεση από δεξιά για την ομάδα του ΜΑΡΚΟ και ο Σάμιος από πάσα του Γκούλια σουτάρει και βρίσκει τα δίχτυα του Ναβριζίδη, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους μέσα από την περιοχή, 0-1

06΄ ο Ντελέκος αν και θα μπορούσε να δώσει την μπάλα σε συμπαίκτη του, σουτάρει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Μπαλασάκη.


09΄ αντεπίθεση της Αρτάκης, παίζοντας το ένα – δύο Χατζηστάμου και Σπανός και τελικά ο  Παπαδάκης παίρνει την μπάλα και  χάνει κλασική ευκαιρία με το πλασέ του να αποκρούει ο Μπαλασάκης.

19΄ Ο Κάραλης από δεξιά δίνει στον Βεζιρτζόγλου που σουτάρει από κοντά, η μπάλα κοντράρει σε αμυνόμενο και αλλάζει πορεία γλιτώνοντας την εστία του ΜΑΡΚΟ.

29΄ Ο Χατζηστάμεου δίνει στον Παπαδάκη αλλά αυτός  νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΜΑΡΚΟ.

35΄  σουτ  του Βεζιρτζόγλου  από μακριά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΜΑΡΚΟ.

36΄ ο Γκούλιας  για τους φιλοξενούμενους πλασάρει για το δεύτερο  δοκάρι  αλλά σωτηρία έδιωξε σε κόρνερ  ο Ναβροζίδης.

42΄   ο Βεζιρτζόγλου  έχει την μπάλα σε καλή θέση στην περιοχή αλλά αργεί χαρακτηριστικά να σουτάρει,  με τους αμυντικούς να τον προλαβαίνουν και να διώχνουν.

60΄ ο  Σπανός μπαίνει στην περιοχή και με ψιλοκρεμαστό σουτάρει και νικάει τον Μπαλασάκη, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.

66΄ προσπάθεια για απάντηση από το ΜΑΡΚΟ με τον Χίκο και την μπάλα να περνά δίπλα από το δικάρι του ΑΟΝΑ.

71΄ ο Κορομηλάς πραγματοποιεί ωραίο σουτ που και αυτό περνά δίπλα από το κάθετο του Ναβροζίδη.

75΄  Ο Ντελέκος με σέντρα βρίσκει στον  Σπανό που  με κεφαλιά βρίσκει  με τη σειρά του τον Βεζιρτζόγλου και αυτός με το γόνατο  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ναβριζίδη, κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας προβάδισμα στην Αρτάκη, 2-1.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Νικολάου


Ακούστε τις δηλώσεις του Αντώνη Αυλωνίτη  μετά τον αγώνα



ΑΟΝΑ (Α. Αυλωνίτης): 
Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος (80΄Τσίγκας), Καραλής, Μπελίτσος , Κραμπάς, Μαυρόπουλος (91΄ Λούκας), Παπαδάκης, Ντελέκος, Σπανός (83΄Πατερίτσας), Βαζιρτζόγλου, Χατζηστάμου

ΓΣ Μαρκό (Δ. Παπασπύρου): 
Μπαλασάκης, Γκούλιας (46΄ Γ. Μανωλιάς), Κορομηλάς, Σόφης, Τσακίρης, Αλεξίου, Θέος , Γκεμίσης, Σάμιος, Χίσο, Ατματσίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βεργέτης (Αρκαδίας) [Μιχαήλ (Αθηνών)-Κύριος (Αρκαδίας)].