Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τρία στα τρία ο Αρτεμησιακός, 3-0 την ΑΕ Χαλκίδας

Τρία στα τρία πέτυχε σήμερα ο Αρτεμησιακός με 3-0  επι της ΑΕ Χαλκίδας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας
(Τρίτο παιχνίδι, Τρίτη Αγωνιστική, Τρίτη Νίκη, 3-0 !!!!).
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα του Χρήστου Ανέστη φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την ομάδα των Αλατσάτων.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βασίλη Ανέστη στο 15΄ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 49΄ με τον Έλτον Μπερμπεράϊ με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.
Στο 55΄ ο Βασίλης Ανέστης διπλασίασε τα σημερινά του τέρματα με πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι, 3-0, διαμορφώνοντας  και το σκορ αγώνος.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα του Αρτεμησιακού  είχε σήμερα την πρωτοβουλία να μαζέψει χρήματα κατα τη διάρκεια του αγώνα για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ. Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για την ενίσχυση της προσπάθειας για τον μικρό Ραφαήλ που έχει θέμα με την υγεία του και έχει συγκινίσει το πανελλήνιο.

Αρτεμησιακός (Χρήστος Ανέστης): 
Παναγιωτόπουλος, Καρακάξης Ι, Πρέντι (71′ Σταματάκης), Ανέστης (75′ Λάβας), Ψύλλος (65′ Παπανδρέου), Δημουλάκης Β, Φατσής, Δημουλάκης Κ (53′ Αγγελόπουλος), Μπερμπεράι, Καρακάξης Ν.

ΑΕ Χαλκίδας (Μιχάλης Τσίμης):
Τσαμασφύρας, Γεραντώνης, Τσόγκας, Βάθης (65′ Παχής), Σμπρίνης, Ράζος, Παπουτσόγλου (65′ Φρυγανάς), Μπήτας, Τριανταφύλλου (65′ Γρίβας), Γουναρόπουλος (65′ Τσοκάνης), Διαμαντάκης.