Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευβοϊκός Γουβών: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία




‘Ήττα για την ομάδα μας στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Κεραυνό Χαλκίδας με 3-2 στο πάρκο του Λαού.

Μελανό σημείο του αγώνα η απαράδεκτη διαιτησία του κυρίου Ρέτσα που με μεθοδευμένες αποφάσεις καθόρισε την έκβαση του αποτελέσματος.

Αρχικά η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Βασιλείου στο 4ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ηλίας Στεργίου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεραυνού με τον διαιτητή έπειτα από μια προσωρινή αμήχανη σύγχυση να ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ και να ακυρώνει το γκολ, αφού δεν βρήκε ανταπόκριση από τον πλάγιο βοηθό τον οποίο κοιτούσε επίμονα εν αναμονή υπόδειξης.

Η ομάδα μας ισοφαρίστηκε στο 30ο λεπτό από αυτογκόλ του Τριαντάφυλλου.

Στο 36ο λεπτό και σε μια στημένη φάση αποβλήθηκε ο παίχτης μας Γοργομάτης Αντωνης (και δικαιολογημένα λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς) την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής υπ’αριθμόν 6 του Κεραυνού εν ονόματι Βλάχος έβρισε μανάδες/πατεράδες/θεία κλπ χωρίς αυτό κατά ένα παράδοξο τρόπο να γίνεται αντιληπτό από τον βαρύκοο προφανώς άρχοντα του αγώνα.

Στη δεύτερο ημίχρονο του αγώνα μια ευφάνταστη βουτιά του Παπαγρηγορίου μέσα στη περιοχή μας (που προέκυψε βαρυς τραυματισμός και του ευχόμαστε περαστικά εκ βαθέων καρδίας) υποδειχθεί ως πέναλτι που μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Τουλούμη κάνοντας το 2-1.

Στο 70ο λεπτό ο παίχτης Βλάχος του κεραυνού δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε σκληρό φάουλ και ως δια μαγείας δεν απεβλήθη από τον αγωνιστικό χώρο.

Στην συνέχεια και όλως τυχαίως «ξεκουμπωθηκε το φερμουάρ στην τσέπη του διατητού με την κόκκινη κάρτα» για να υποδειχθεί ως δεύτερη στον Δημήτρη Σελιμη που όλως τυχαίως φορούσε το νούμερο 6 και οπως απεδείχθη ο Άρχων του αγώνα υπέπεσε σε σφάλμα καταγραφής νούμερου και ομάδας και αμέσως αναίρεσε την απόφαση του σώζοντας το τομάρι του.

Στο 78′ ο Παπανδρέου ισοφάρισε σε 2-2 και έπειτα από ένα ροντέο ευκαιριών εκατέρωθεν και σε μια λανθασμένη υπόδειξη στο χώρο του κέντρου κι ενώ η μπάλα κυλούσε με ταχύτητα εκτελέστηκε άμεσα φάουλ από πλευράς κεραυνού και ο εβρισκόμενος σε καταφανή θέση off side Αλεξίου έκανε το 3-2.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πρώην διαιτητές και ποδοσφαιριστές της Εύβοιας όπως και παρατηρητές διαιτησίας της ΕΠΣ και άπαντες έγιναν μάρτυρες της φαρσοκωμωδίας που εξελίχθηκε στο πάρκο του Λαού στα πλαίσια ενός ανελέητου πολέμου που έχει ξεκινήσει εις βάρος μας μέσα από γραφεία και διεκπεραιώνεται μέσα στις 4 γραμμές.’