Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Χαλκίς, 2-0 τον Όλυμπο Γυμνού


Στις νίκες  επέστρεψε  ο ΑΟ Χαλκίς  επικρατώντας  στο δημοτικό  στάδιο  Χαλκίδας  του Ολύμπου  Γυμνού  με σκορ  2-0.
Οι παίχτες  του Παναγιώτη  Τοκπασίδη έπαιξαν κατά διαστήματα  καλό ποδόσφαιρο προσφέροντας  θέαμα στους φιλάθλους  που βρέθηκα  στο γήπεδο.
Από την άλλη,το συγκρότημα  του Παναγιώτη  Κοντογιάννη  προσπάθησε   κύριος  με αμυντικούς  προσανατολισμούς  στο γήπεδο  να κρατήσει  μακριά  τους παίχτες  το ΑΟ Χαλκίς (το κατάφερε  στο πρώτο  ημίχρονο).
Η πρώτη  καλή ευκαιρία  για τους γηπεδούχους  ήρθε στο 8ο λεπτό  όταν ο Τρεπεκλής  έπιασε  κεφάλια  και κατέληξε  άουτ.
Στο 16 λεπτό   ο Σταματούκος  με ωραία  ενέργεια  έπιασε  σουτ  η μπάλα  κατέληξε  άουτ πάνω  από τα δοκάρια  του  Αγριόδημου.
Στο 25΄ είχαμε  την καλύτερη  ευκαιρία  για τους γηπεδούχους  όταν ο Μπασινάς σημάδεψε  το οριζόντιο  δοκάρι  του Ολύμπου.
Στο 39 λεπτό  εξαιρετικό  σουτ  του Τρεπεκλή πέρασε  ελάχιστα  άουτ.
Στο 41 ο Λάζρι  πέρασε  ωραία  κάθετη  πάσα  στον Καραχάλιο,  ο Μπασινάς  βγήκε  έγκυρα  και μπλόκαρε  την μπάλα.
Στο δεύτερο  ημίχρονο  οι Νερατζούρι  μπήκαν αποφασιστικά  να πάρουν  το παιχνίδι  και για δεκαπέντε λεπτά  κυριάρχησαν  στον αγωνιστικό  χώρο  πετυχαίνοντας δύο γκολ και χάνοντας  και άλλες  ευκαιρίες.
Έτσι  στο 47ο  λεπτό, ο νέοαποκτηθείς  Λάζρι  με ωραίο  σουτ  στη γωνία  της εστίας  του Μπασινά  έκανε  το 1-0 διώχνοντας  το άγχος  από την ομάδα  του.
Στο 55΄ πάλι  ο Λαζρι  μπήκε  από αριστερά  σούταρε  απέκρουσε  ο Μπασινάς  και με ψυλοκρεμαστή  κεφάλια  ο Τεπεκλής  έκανε  το 2-0.
Δύο λεπτά  αργότερα  και στο 57 Καραχάλιος τετ α  τετ σούταρε  άουτ
Στο 67΄ ο Μπασινάς  προσπάθησε  να περάσει  και τον τερματοφύλακα, πήγε  όμως πολύ  πλάγια,  έπεσε  και έχασε  την ευκαιρία.
Στο 73 λεπτό  οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη  ευκαιρία  να μπουν στο παιχνίδι όταν ο Κοτρογιάννης σούταρε  και πάνω  στη γραμμή  σαν από μηχανής  θεός  έδιωξε  ο Γκούβερος  σε κόρνερ.
Στα τελευταία  λεπτά  οι παίχτες  του  Ολύμπου  προσπάθησαν  χωρίς  όμως να τα καταφέρουν.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  Γιώργος Νικολάου

ΑΟ Χαλκίς(Π. Τοκπασίδης): 
Αγριόδημος, Τζάβρας, Γκούβερος, Ταψής, Τσούτης (46′  Τσίμπος), Τόλης, Λάζρι (59′ Πετρογιάννης), Καραχάλιος, Πάλλης (70′ Λιάσκος), Μπασινάς (89′ Καλογέρης), Τρεπεκλής.

Όλυμπος Γυμνού (Π.  Kοντογιάννης): 
Μπασινάς, Κιούσης, Αποστόλου (66′ Σακκής), Κουτσαυλής, Τσουμάνης,  Αργύρης H, Δαμπάνης (46′ Κηρύκος), Ζουρμπουλής, Τσούμαρης (54′ Κοτρογιάννης),  Αργύρης  S(66′ λ.τ. Ρούμπης), Σταματούκος.

Διαιτητές:  Πόγκας   (Κωνστάντιος-Κοντογιαννίδης)