Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άρης Αγ.Ιωάννη: Απέκτησε και τον Δημήτρη Κόλλια


Σε ακόμα μία μεταγραφή και μάλιστα από το πάνω ράφι προχώρησε η ομάδα του Άρη Αγίου Ιωάννη που απέκτησε τον Δημήτρη Κόλλια που αγωνιζόταν στον Αμαρυνθιακό.

Ο Κόλλιας που είναι 28 ετών αγωνίζεται  κυρίως στην μεσαία γραμμή έχει φορέσει την φανέλα του Αμαρυνθιακού, των Κοσκίνων και για μικρό χρονικά διάστημα του Ταμυναϊκού και αναμένεται να βοηθήσει τον Άρη στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στην Β' κατηγορία.

Η μεταγραφή αυτή ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά μεταγραφικών κινήσεων που έχει κάνει η διοίκηση του Άρη το προηγούμενο διάστημα καθώς η ομάδα έχει επίσης αποκτήσει τους Βασίλη Φωτιά (μεσοαμυντικός 40 ετών έχει αγωνιστεί σε Ταμυναϊκό, Κύμη, Αυλωνάρι, Κριεζά),  Κουϊμτζίδη Ηλία (επιθετικός 31 ετών, έχει αγωνιστεί σε Ελευσίνα, Θρασύβουλο, Ασπρόπυργο, Παντριαδικό, Κόσκινα), Πανοβασίλης Βασίλης (μέσος 28 ετών, έχει αγωνιστεί σε Αετό Λιρωδικίου και Δύστο), Αντώνενας Βασίλης (τερματοφύλακας 32 ετών, έχει φορέσει την φανέλα πολλών ομάδων της Νοτιοκεντρικής Εύβοιας ), Πρωτόπαππας Γιάννης (μέσος 23 ετών, Αετό Λιδωρικίου).

Η ανακοίνωση του Άρη Αγ.Ιωάννη για τον Δημήτρη Κόλλια:

ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Ακόμη μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας.
Ο Δημήτρης αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και φέτος θα είναι μαζί μας για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την περιοχή του κέντρου και όχι μόνο.
Δημήτρη καλωσήρθες στην οικογένεια μας και στο χωριό μας.