Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ- ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 81-83


Χωρίς Κιαπέκο και μισοάδειες κερκίδες.

Αυτό που θα κρατήσουμε από την  αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι πως η ομάδα του Τελεθριακού, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως ο Πρωτέας Σχηματαρίου, έδειξε αγωνιστικότητα, θάρρος και ψυχή παρά το γεγονός ότι για 30 λεπτά κάτω από τα καλάθια αγωνιζόταν χωρίς τον βασικό της ψηλό, Μάκη Κιαπέκο.

Αναφέρει στη σελίδα του στο FB ο Τελεθριακός:  «Επίσης το γεγονός ότι οι κερκίδες του κλειστού Ιστιαίας ήταν μισοάδειες, δηλαδή ούτε 40-50 άτομα, ενώ θα έπρεπε κατά την γνώμη μας δεδομένης της σημασίας της αναμέτρησης να είναι τουλάχιστον 100 άτομα όπως συνέβη στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Λάρυμνα, δεν βοήθησε την ομάδα μας να κάνει την υπέρβαση να ξεπεράσει τις αγωνιστικές δυσκολίες και να φτάσει στην νίκη.
Στο μπασκετ λένε ότι ο 6ος παίκτης μιας ομάδας είναι ο κόσμος της και αν θέλουμε την δική μας ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει να το αποδείξουμε εμπράκτως.»

Στο αγωνιστικό τώρα, το παιχνίδι ήταν ίσως από τα καλύτερα που έχει κάνει η ομάδα της Ιστιαίας, αλλά δυστυχώς έχασε με ένα  καλάθι διαφορά.


Δεκάλεπτα: 22-22, 21-22, 18-20, 20-19

Διαιτητές: Κοτσιμπός – Ζάχος

Τελεθριακος (Φώτου):
Μέτα 2, Κοσμετάτος 24 (3), Γκατζούρης, Παπαθανασίου 12 (1), Κουλουριώτης, Τερερές, Ξετρίχης 17 (4), Τσιτούμης 4, Τσιριμώκος 10 (2), Κιαπέκος 5, Κλούρας 7.

Πρωτέας Σχηματαρίου (Χαντζής):
Σολομωνίδης 19 (2), Νταλαγιάννης 12 (2), Μαριάκης, Μεθενίτης, Μπαλάνος 9, Μπαλάφας, Χατζηστάμου 9, Βλαχάκης 3, Χατζηγιαννάκης, Στεφάνου 20 (1), Χαρίσης 6, Παπαγιαννόπουλος 4.