Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπύρος Αγαπητός: Στα ΗΛΙΑ δεν πληρώνεται κανείς παίκτης



Ανάρτηση στο FaceBook έκανε ο Πρόεδρος της  νεοσύστατης ομάδας των Ηλίων Σπύρος Αγαπητός.

Διαβάστε όλα όσα λέει, πολλά από τα οποία είχε  πει και στη συνέντευξη που μας έδωσε πρόσφατα μέσα από την εκπομπή Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ της ομάδας του EviaGoal στον ΕΥΡΙΠΟ 90 FM και την οποία μπορείτε να ακούσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Λέει λοιπόν ο Σπύρος Αγαπητός:


Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με σκοπό να ακουστεί το χωριό μου, τα Ήλια, μιας και δεν υπήρξε ποτέ στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευβοίας.

Η ιδέα ήταν εύκολη αλλά η πράξη δύσκολη, μιας και όλοι και όλα ήταν αντίθετοι. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια μιας και τώρα πια είμαστε μια μεγάλη παρέα, όπου στεκόμαστε ενωμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα μιας και η ουσία του αθλήματος είναι να το χαιρόμαστε. 

Όσον αφορά διάφορα σχόλια, αόριστα η μη, που έχουν ακουστεί από διάφορα παπαγαλάκια κατά καιρούς περί αμοιβής ποδοσφαιριστών, θα ήθελα να αναφέρω ότι ΝΑΙ δίνουμε τις βενζίνες σε 2 παιδιά από Αθήνα να έρχονται για να παίζουν μαζί μας, αλλά μόνο την βενζίνη και είναι τιμή μας που έρχονται, αλλά ποτέ οποιαδήποτε άλλη αμοιβή δεν έχει δοθεί σε κανέναν ποδοσφαιριστή εκτός και εάν εννοείται αμοιβή να κερνάει η ομάδα τους καφέδες μετά τον αγώνα. 

Πλέον όλοι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία έτσι ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε την ποιότητα του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας. 

Και κάτι άλλο: εγώ προσωπικά είμαι φίλος με όλα τα παιδιά τους παράγοντες και τους προπονητές από όλες τις ομάδες και κάνεις δεν είναι εχθρός μου πάρα μόνο συνεργάτες σε αυτό το λειτούργημα όπου εκτελούμε, όπου το μόνο αντίκτυπο που έχει είναι ζημιά στην τσέπη μας.