Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη οξυγόνο ο Απόλλων Ερέτριας 1-0 τον Ελλήσποντο


Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχής βροχόπτωσης οι γηπεδούχοι με χρυσό σκόρερ τον Μώρο πήραν πολύτιμη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ελλήσποντο.
Στο Α' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη ευκαιρία με τον Μουτουσίδη.
Στο Β' ημίχρονο ο Απόλλων προηγήθηκε νωρίς ο Ελλήσποντος προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Γκολ και φάσεις:

Στο 8' ο Ρούσσος δεν πρόλαβε με προβολή από καλή θέση να απειλήσει την εστία του Βασιλείου.
Στο 20' εκτέλεση φάουλ του Ρούσσου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ελλήσποντου.
Στο 25' ο Μουτουσίδης μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Βασιλείου ο οποίος απέκρουσε στην καλύτερη ευκαιρία του Α' ημιχρόνου.
Στο 29' ο Ντούμας έδωσε στον Κουζούλογλου αυτός από καλή θέση σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ντουμας δέχτηκε 2η κίτρινη για θέατρο !αλλά ο διαιτητής ξέχασε να τον αποβάλει! κάτι που έκανε με την λήξη του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα γι αυτή την απόφαση.
Στο 50' ο Μώρος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλείου κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ παρά τις προσπάθειες των ομάδων και ειδικά του Ελλήσποντου που είχε 2-3 καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα στο 90+3' με τον Τόρα να διώχνει σε κόρνερ φάουλ του Μπούρικα.
Στο 88' αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Σταματάκος γιατι έφτυσε αντίπαλο και ο Χύσκα γιατί απώθησε αντίπαλο.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Πασχαλίδης - Καρράς


Απόλλων Ερέτριας (Γιάννης Καρβέλης).
Τόρα, Καραμπέτσος(84' Μήτρου), Λάμπρου, Ρούσσος(46' Μώρος), Μπισμπικόπουλος, Αντζέλι, Πετράκης, Κικίδης(63' Τρεγκάι 90+4' Συκάς), Μπασούκος, Σταματάκος, Μουτουσίδης.


Ελλήσποντος Ν.Λαμψάκου (Κώστας Καλλιμάνης).
Βασιλείου, Ντούκα(68' Γιαλός), Μπούρικας, Γεωργίου, Μάλλιαρης (55' Νάνος), Χύσκα, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ανέστης, Ντούμας.