Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη ψυχολογίας της Δόξας Προκοπίου με 5-2 στο Αυλωνάρι (Δηλώσεις Δ. Νάνου)


Μεγάλη νίκη ψυχολογικής σημασίας πέτυχε σήμερα εκτός έδρας η Δόξα Προκοπίου, αφού έφυγε από το Αυλωνάρι με το χορταστικό  5-2 στην 13η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.

Η ομάδα του Προκοπίου άνοιξε το σκορ  λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρος, με τον Γκίκα στο 41΄να βρίσκει τα δίχτυα του Κιούση με δυνατό σουτ, 0-1, σκορ που ήταν  και αυτό του ημιχρόνου.
Εννέα λεπτά μετα το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Κανελόπουλος μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, 0-2.
Το 0-3 έκανε στο 57΄ο Αλεξίου και αυτός μέσα από την περιοχή του Κιούση, με το Αυλωνάρι να αντιδρά στο 75΄με τον Τσαλαγκό ο οποίος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλατζά, μειώνοντας σε 1-3.
Τρία λεπτά μετά όμως, στο 78΄, ο Βαλάντης Αλεξίου ανέβασε το «κοντέρ» της Δόξας, κάνοντας το 1-4.
Μόνο ένα λεπτό αργότερα ο Ντραγκότι  ήταν αυτός που θα πετύχαινε το δεύτερο γκολ του Αυλωναρίου, 2-4.
Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο 14χρονος Καρατζάς στις καθυστερήσεις (στο 94΄) και ο οποίος είχε μπεί στο 89΄ σαν αλλαγή.


Ακούστε πιό κάτω τις δηλώσεις του Προέδρου της Δόξας Προκοπίου Δημήτρη Νάνου στον ΕΥΡΙΠΟ 90 και στον Γιώργο Νικολάου, μετά το τέλος του αγώνα.


ΑΟ Αυλωναρίου (Γιάννης Μπασούκος):
Κιούσης, Φωτιάς (46′ Κόκκος), Παππάς, Καρατζάς, Κοκκάλας, Μαστροκώστας, Ηλιόπουλος, Καρλής (65′ Ντραγκότι), Τσαλιαγκός, Μπράχα, Μανδράκας.

Δόξα Προκοπίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης):
Αλατζάς, Γ. Μορφούλης, Περήφανος (84′ Τζαφεράι), Μακρής, Τσούπρος, Γκίκας, Καλάης, Μάλλιαρης, Κανελόπουλος (84′ Κεχαγιάς), Αλεξίου (89′ Καρατζάς), Θ. Μορφούλης.

Διαιτητές: Κούκουρα (Πριόνας-Νικολάου Γ).


Ακούστε πιό κάτω τις δηλώσεις του Προέδρου της Δόξας Προκοπίου Δημήτρη Νάνου στον ΕΥΡΙΠΟ 90 και στον Γιώργο Νικολάου, μετά το τέλος του αγώνα.