Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΠΣ Σταυρού - Α.Ο. Ευβοϊκός Γουβών 0-2


Νίκη και στην 17η  αγωνιστική για την ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών με αντίπαλο την ομάδα του Σταυρού στο γήπεδο της Μακρυκάπας.

Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό έπειτα από υποδειγματική συνεργασία των Ν. Γοργομάτη και Θανάση Δήμου, με τον τελευταίο να πασάρει στον επερχόμενο Ηλία Στεργίου που με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53' έπειτα από κόρνερ ο Γιάννης Μαργέτης με καρφωτή κεφάλια έγραψε το 0-2 κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο στην δεύτερη θητεία του στην ομάδα μας.

Με την νίκη  αυτή αυξήθηκε η διαφορά των Γουβών στους 10 βαθμούς από την τρίτη θέση όπου μέχρι σήμερα βρισκόταν ο Σταυρός και πλέον την επόμενη αγωνιστική με τον αγώνα μέσα στις Γούβες απέναντι στο Μαντούδι,το οποίο είναι στην τρίτη θέση, θα κριθεί η έκβαση της ανόδου.

Να θυμίσουμε πως ο Ευβοϊκός Γουβών  έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με  48 γκολ και επίσης την καλύτερη άμυνα (μαζί με το Μαντούδι)  έχοντας δεχθεί 13 γκολ, έχοντας 12 νίκες, 2 ήττες και 3 ισοπαλίες.


ΑΠΣ Σταυρού (Ηλίας Παπαϊωάννου): 
Ζαφειρόπουλος, Α. Ξύγκης (Κατσούλης), Οσμάνι, Μάντεσης, Χ. Βοτσής, Κ. Καραγκούνης, Λέκκας (Γ. Ξυγκής), Βόγιατζης (Σπανός), Ταυρής, Ξυνογαλάς (Ρούσσος), Τζαμίχας.

Ευβοϊκός Γουβών (Στάθης Κατσικογιάννης): 
Δαμάσκος, Τζαφεράι, Βασιλείου (81′ Μπαλαγιάννης), Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Δ. Σελίμης, Μαργέτης, Η. Στεργίου, Δήμου, Ν. Γοργομάτης (88′ Γιάγκος), Α. Γοργομάτης (49′ Φλέβας).

Διαιτητές: Φώτης (Πριόνας-Μαρίνος)