Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυλωνάρι - Σκεπαστή 1-1: Της πήρε την μπουκιά από το στόμα


Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στο "Νίκος Κούκης" Αυλωνάρι και Σκεπαστή ήρθαν ισόπαλοι 1-1.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων οι οποίοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση και ειδικά στο Β' ημίχρονο είχαν τις ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, τελικά στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πήραν την μπουκιά από το στόμα των φιλοξενούμενων.

Γκολ και φάσεις:

Στο 2' ο Τηλιόπουλος έδωσε ωραία πάσα στον Ζουζουλή αυτός μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Κιούση αλλά ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου απέκρουσε.
Στο 24' σουτ του Ντραγκότι έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Σωτηρόπουλος.
Στο 37' είχαμε ωραίο 1-2 μεταξύ Γιώργου Κοκκάλα και Ντραγκότι, σουτ του τελευταίου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σωτηρόπουλος.
Στο 38' σουτ του Ζουζουλή από μακριά μλόκαρε ο Κιούσης.
Σφο 53' σε σέντρα του Μαστροκώστα ο Κοκκάλας έκανε κεφαλιά από κοντά αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Σωτηρόπουλο.
Στο 66' ο Κιούσης βγήκε μακριά από το τέρμα του και έδιωξε προ του Ζουζουλή.
Στο 71' η Σκεπαστή χάνει τεράστια ευκαιρία όταν ο Ζουζουλής μόνος απέναντι στον Κιούση πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 73' ο Παναγιώτου πλαγιοκόπησε την άμυνα του Αυλωναρίου από αριστερά και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κιούση κάνοντας το 0-1.
Στο 80' σουτ του Μπράχα μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.
Στο 89' ο Ζουζουλής (μοιραίος παίκτης για την ομάδα του) έκλεψε την μπάλα από τον Βαγγέλη Κοκκάλα βρέθηκε τετ α τετ με τον Κιούση αλλά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 90+1' ο Θαλασσινός πλάσαρε λίγο άουτ.
Στο 90+3' ο Μαστροκώστας εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο και ο Τσαλιαγκός με γυριστή κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην πρόεδρου της ΕΠΣΕ Απόστολου Πανταζή.

Διαιτησία: Βελέντζας, Βλάχος - Καρβελάς



Αυλωνάρι (Γιάννης Μπασούκος): Κιούσης, Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Κοκκάλας Βαγγ, Καράπας(63' Ρουμπής), Κοκκάλας Γ(70' Θανάσι), Ντραγκότι, Τσαλιαγκός, Μπράχα, Μανδράκας.


Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης): Σωτηρόπουλος, Αγιασοφίτης, Ανδρέου, Καψάλας Τ(70' Γεωργίου), Καψάλας Ν, Κωνσταντός, Παναγιώτου, Θαλασσινός Ι, Καρατζούδης, Τηλιόπουλος, Ζουζουλής.


Μετά τον αγώνα η διοίκηση της Σκεπαστής παρέθεσε γεύμα στην αποστολή της ομάδας στο "ΝΟΣΤΙΜΟ" του Σάκη Νικολάου.