Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φοίβος Μορίδης: "Αν υπάρχει αυτή τη στιγμή ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι γιατί υπάρχει ο Μορίδης" (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)


Στην εκπομπή Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ της Δευτέρας 27-1-2020 του ΕΥΡΙΠΟΣ 90FM που επιμελείται η ομάδα του EviaGoal, μίλησε ο Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΑΟ Χακίς Φοίβος Μορίδης.


Ο κος Μορίδης μίλησε για πολλά θέματα αλλά και για όλους "με διευθύνσει" και επειδή η συνέντευξή του είναι μεγάλη, την παρουσιάζουμε σε δύο μέρη, το 1ο σήμερα και το 2ο αύριο.

Ακούστε λοιπόν τον κο Μορίδη να λέει ανάμεσα στα άλλα πως: «Η ομάδα έχει παίκτες και κατέβηκε στο πρωτάθλημα επειδή υπάρχει ο Μορίδης…
Τα εν οίκο μη εν δήμω… όλα πρέπει να λύνονται εσωτερικά….
Αυτός που πληρώνει, που είναι «ο εργοδότης», επιλέγει και πού θα συναντηθεί…  πού ακούστηκε να βρεθούμε στο γήπεδο για να συζητήσουμε και να πληρώσω..
Κάποιοι έχουν κοντή μνήμη….
Αν οι παίκτες που λένε πως είναι απλήρωτοι και έπαιξαν στην ομάδα την Κυριακή, έπαιξαν επειδή υπάρχει ο Φοίβος Μορίδης. Η ομάδα αγωνίζεται, όπως αγωνίζεται, λόγω του Φοίβου Μορίδη…
όταν πήρα την ομάδα τελευταία στιγμή, δεν υπήρχαν άνθρωποι από Εύβοια για να στηρίξουν το Διοικητικό Συμβούλιο…
όλοι πληρώθηκαν τις προκαταβολές τους και μάλιστα το 30, 40 και 50 τοις εκατό του ετήσιου μισθού τους…
όλοι ήταν πληρωμένοι για αυτό που είχαν κάνει ακόμα και όταν έλεγαν πως δεν ήταν…
συζήτησα με τον κο Τοκπασίδη και του ανακοίνωσα  πως αλλάζω τον τρόπο πληρωμής, λέγοντας ακριβώς τον τρόπο, αλλά στις αρχές Δεκέμβρη είχα ένα σοβαρό θέμα υγείας και στις 20 Δεκεμβρίου μπόρεσα να φύγω από το νοσοκομείο και έστειλα έμβασμα με πληρωμές, που όμως αυτό το έμβασμα δεν εμφανίστηκε στο χρόνο που έπρεπε για διαδικαστικούς λόγους και καθυστέρησε κάποιες ημέρες, ουσιαστικά 10 - 12….
Μίλησα με Τσούρτη και Τζάβρα αν έχουν παράπονο από εμένα και ζήτησα να κατέβουν με τα Ψαχνά, να κερδίσουν  και να δηλώσουν πως το έκαναν για τον Μορίδη… αντί να με καλέσουν όπως μου είχαν πεί, μου έστειλαν μήνυμα πως δεν θα κατέβουν στο γήπεδο…
αυτή ήταν η δεύτερη φορά που άδειασα σαν άνθρωπος, η πρώτη ήταν με κάποια φωτογραφία και ο άνθρωπος που έχει εμπλακεί ξέρει τι εννοώ αλλά δε θα πω περισσότερα.
Η κα Κουνή είναι άνθρωπος που προσέλαβα, αγαπάει πολύ την ομάδα και ήταν το άτομο αντί για εμένα που δεν μπορούσα…
Οι παίκτες που αποφάσισαν να μη παίξουν, γιατί υπάρχουν και  άλλοι που ήθελαν να παίξουν, παίρνουν από 400 μέχρι 1000 ευρώ το μήνα σε μια δύσκολη περίοδο …»

Ακούστε το 1ο μέρος της συνέντευξης του Φοίβου Μορίδη στον Άγγελο Σμπιλίρη και Γιώργο Νικολάου. Θα ακολουθήσει σε λίγες ώρες και το δεύτερο μέρος.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος