Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σταύρος Μαστραντωνάς: «Μαύρη ημέρα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η σημερινή» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Συνέντευξη στον ΕΥΡΙΠΟ 90 και στην εκπομπή ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90 που επιμελείται η ομάδα του EviaGoal, μίλησε στον Γιώργο Νικολάου ο Σταύρος Μαστραντωνάς.

Θέμα της συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η απόφαση των ποδοσφαιριστών να μη κατέβουν στο σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

«Μεγάλο ατόπημα» χαρακτήρισε το γεγονός και πως «ό,τι δίκαιο και αν έχουν οι ποδοσφαιριστές το χάνουν με αυτή τους την ενέργεια" και συμπληρώνει "κακό στον εαυτό τους κάνουν".
Επίσης αναφέρεται στα προβλήματα διοίκησης της ομάδας, πως η Εύβοια αξίζει να έχει την ομάδα της Χαλκίδας σε μεγάλη  κατηγορία, γιατί δεν είναι πια κοντά στην ομάδα και πως "δεν λογίζεται ποδόσφαιρο στην Εύβοια χωρίς την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς". Επίσης συζητά για τα προβλήματα αθλητικών υποδομών της Χαλκίδας, για τις πληρωμές ποδοσφαιριστών και τη διαφορά με το παρελθόν που δεν πληρώνονταν, τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που  πέρασαν απο τη Χαλκίδα και τονίζει: "αυτή η ομάδα πρέπει να περπατήσει... Πρέπει να βρεί το δρόμο της οπωσδήποτε".

Ακούστε όλα όσα ενδιαφέροντα και σημαντικά είπε ο κος Μαστραντωνάς.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος