Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μιχάλης Λαθουράς: «ο κος Μορίδης με άφησε εκτεθειμένο... μου έχει βάλει το κεφάλι στον τορβά» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)



Στη σημερινή εκπομπή Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 FM που παρουσιάζει η ομάδα του EviaGoal, μίλησε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ Μιχάλης Λαθουράς.

Ο κος Λαθουράς ανάμεσα στα άλλα λέει πως «εμπιστεύτηκα τον κο Μορίδη, αλλά έκανα λάθος, με άφησε εκτεθειμένο, μου έχει βάλει το κεφάλι στον τορβά, με άφησε ακάλυπτο και με βρίζει όλη η Χαλκίδα»  και συνεχίζει με τις προκαταβολές που πήραν οι ποδοσφαιριστές, δίνοντας δίκιο σε αυτούς, τονίζοντας πως ο κος Μορίδης έχει βάλει στην ομάδα περίπου 30 χιλιάδες ευρώ. Επίσης λέει πως δεν πιέστηκε από κανέναν ο κος Μορίδης να αναλάβει την ομάδα και εξηγεί πώς έγινε η διαδικασία κατάθεση των χρημάτων για τις πληρωμές, κατά τις εξηγήσεις πάντα του κου Μορίδη, συμπληρώνοντας πως  «από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά» και πως «τον στήριζα μέχρι την περασμένη Παρασκευή».

Στη συνέχεια σχολιάζει το θέμα προβλήματος υγείας του κου Μορίδη και την επίσκεψή του στο  γήπεδο «με το κοντομάνικο», ενώ σχολιάζει γιατί το ΔΣ της ομάδας δεν έχει δηλωθεί στης ΕΠΣΕ και στην Περιφέρεια,  καθώς και για το βιβλίο  μελών της ομάδας το οποίο  φαίνεται να έχει χαθεί.
Αποκαλύπτει ακολούθως  πως θα προκαλέσει να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση της ομάδας και ζητά συγνώμη για τη μη πληρωμή των ποδοσφαιριστών, χαρακτηρίζοντάς τους «ήρωες».
Σχολιάζει  γιατί δεν υπέγραψε τις μεταγραφές που ήθελε να κάνει ο κος Μορίδης, λέγοντας πως σε σχέση με τις πληρωμές τους «μού έλεγε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και του είπε πως θα αποφάσιζε τη Δευτέρα (σήμερα) αν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Αναφέρεται επίσης στην πρόσκληση του κου Μορίδη στην Αθήνα για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και απαντά γιατί δεν παραιτήθηκε ενώ είχε χάσει την εμπιστοσύνη του σε αυτόν, λέγοντας  επίσης πως και άλλοι έχουν βάλει χρήματα στην ομάδα (ονοματίζοντάς τους).
Στη συνέχεια αναφέρεται σε μηνύματα του κου Μορίδη με τα οποία τον «προειδοποιεί» σε σχέση με το τι θα πεί στη σημερινή εκπομπή Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ  και πως θα τον «παρακολουθούν δύο δικηγόροι» για να αποφασίσουν αν θα κινήσουν αυτόφωρη διαδικασία.

Τελειώνοντας λέει πως η Γενική Συνέλευση που θα προκαλέσει θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και καλεί τους Χαλκιδέους να στηρίζουν την ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.


Ακούστε όλα όσα είπε ο κος Λαθουράς στον Άγγελο Σμπιλίρη και Γιώργο Νικολάου.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος