Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με χρυσό σκόρερ τον Ελευθερίου, Απόλλων Ερέτριας - ΑΠΚΟ Δροσιάς 0-1


Σε ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ερέτριας ο ΑΠΚΟ Δροσιάς με χρυσό σκόρερ τον Χάρη Ελευθερίου πήρε την νίκη απέναντι στον γηπεδούχο Απόλλωνα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα αλλά μετά το 20' οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν σε ένα Α' ημίχρονο που δεν είχε να δείξει πολλά πράγματα.
Στο Β' ημίχρονο η Δροσιά ήταν αυτή που είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Ελευθερίου στο 55' και σε ένα μοιρασμένο επί της ουσίας παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ και έφυγαν νικητές.

Γκολ και φάσεις:

Στο 10' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μώρου από το ημικύκλιο της περιοχής ο Αραβανής έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε.
Στο 26' σουτ του Μαστροκώστα από θέση μέσα αριστερά κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τόρα.
Στο 55' η Δροσιά έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Ελευθερίου βγήκε απέναντι από τον Τόρα αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του επιθετικου των φιλοξενούμενων.
Στο 68' ο Μπασούκος πρόλαβε τον Αραβανή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
Στο 79' ο Ελευθερίου με ωραίο δεξί σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόρα κάνοντας το 0-1.

Διαιτησία: Βελέτζας, Ιωάννου - Κοντογιαννίδης




Απόλλων Ερέτριας (Γιάννης Καρβέλης): Τόρα, Μετσανάι, Λάμπρου (86' Παντελής), Μπισμπικόπουλος, Αντζέλι, Πετράκης (86' Κρεμασμένος), Μώρος, Κικίδης (71' Νόνας), Μπασούκος, Σταματάκος, Μουτουσίδης (76' Τρεγκάι).



ΑΠΚΟ Δροσιάς (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αραβανής, Τουλίτσης, Τζαφέρος, Γκρινιάρης, Προβής(27' Ελευθερίου Χ 90+3' Allco), Κνέζεβιτς, Αγγελάτος (69' Τσομπάνης), Ζαχαριάς, Μαστροκώστας, Βαρσαμάς, Σεινταράσι.