Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν τα κατάφερε η Αρτάκη απέναντι στην Ρόδο και γνώρισε την ήττα με 0-2


Δεν τα κατάφερε ο ΑΟΝΑ απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ρόδο γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-2 μέσα στο "Νίκος Κίλιμπας" και παραμένει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ που έκριναν την συνάντηση πέτυχαν στο 50' ο Μπουντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-1 και στο 76' ο Γιόνδης με πλασέ από κοντά έκανε το τελικό 0-2.

Η Αρτάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο 1-1 στο 63' όταν σουτ του Χατζηστάμου χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Πίτκα.

Στο Α' ημίχρονο ο ΑΟΝΑ δυο φορές ζήτησε πέναλτι, η πρώτη στο 35' σε μαρκάρισμα πάνω στον Χατζηστάμου και η δεύτερη στο 42' για χέρι του Μπαρούτα, με τον διαιτητή Πουλόπουλο και στις δύο περιπτώσεις να λέει παίζεται.

Καλές στιγμές για τους γηπεδούχους ήταν στο 27' η ανεπιτυχής προσπάθεια του Ζαχαρόπουλου να εκμεταλλευτεί την πάσα του Ντελέκου, ένα  καλό σουτ του Ντελέκου που πέρασε άουτ στο 48' και μία εκτέλεση φάουλ του Καραλή στο 68' που μπλόκαρε ο Πίτκας.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Χατζηστάμου με 2η κίτρινη.

Οι καλύτερες στιγμές των φιλοξενούμενων εκτός των γκολ ήταν στο 6' με τον Παπαδόπουλο, στο 53' με τον Γιόνδη, στο 55' με τον Χασομέρη και στο 87' με τον Χατζησάββα.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΝΑ ταξιδεύει στην Τρίπολη να αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό



Διαιτησία: Πουλόπουλος, Παγουρτζής - Σγουράκης

Αρτάκη (Μίλτος Γκόφας): Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος (77′ Τσίγκας), Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος (54′ Σπανός), Πατερίτσας (75′ Τσούτσης), Χατζηστάμου, Ντελέκος, Ντάμπος.

Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σουλάι, Ντομίνγκεζ (30′ Γκίνη λ.τ.), Παπαδόπουλος (62′ Σούλης), Δελαπόρτας, Γιόνδης (82′ Χατζησάββας), Μπουντόπουλος (58′ Μαρτσάκης), Χασομέρης.