Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όλυμπος Γυμνού - Αιδηψός 0-2: Συνέχισε την παράδοση με διπλό χτύπημα


Μεγάλη νίκη για την Αιδηψό που νίκησε στο Γυμνό τον τοπικό Όλυμπο με 2-0 και συνέχισε την παράδοση που την θέλει να φεύγει με βαθμούς η βαθμό από την συγκεκριμένη έδρα.
Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν η καθεμία τις δικές της καλές στιγμές  με την διαφορά ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και με δύο γκολ που πέτυχαν ένα σε κάθε ημίχρονο και μάλιστα προς το τέλος των 45λεπτων έφυγαν με την νίκη και τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν την 13η θέση απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Τα γκολ που έκριναν την συνάντηση πέτυχαν ο Ι.Μπιμπάι στο 43' όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 και στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Στεργίου πήρε την επαναφορά από σουτ του Μαργκεγκάι στο δοκάρι και με πλασέ έκανε το 0-2.

Καλές στιγμές για τον Όλυμπο με Σταματούκο και Ντούρμα στο πρώτο 25λεπτο, ενώ η Αιδηψός είχε τις δικές τις ευκαιρίες με Στεργιού και Μπιμπάι αλλά οι τερματοφύλακες ήταν σε καλή μέρα.

Την επόμενη εβδομάδα η Αιδηψός παίρνει ξεκούραστα το τρίποντο από τον Παντριαδικό, ενώ ο Όλυμπος ταξιδεύει στο Προκόπι να αντιμετωπίσει την Δόξα.


Διαιτησία: Φώτης,  Δάλλας - Παππάς



Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Κηρόπουλος, Μπαρώτας, Σακκής (75′ Κηρύκος), Κολιόπουλος, Αυλωνίτης, Η. Αργύρης, Ντούρμας, Τσουμάνης, Χ. Ζουρμπουλής (84′ Σ. Αργύρης), Τρεγκάι, Κοτρογιάννης (57′ Π. Ζουρμπουλής), Σταματούκος.


Αιδηψός (Θανάσης Αναγνώστου): Κυριακού, Α. Σαββόπουλος, Βασιλείου (71′ Μαργκεγκάι), Γλύκος, Μ.Θ. Αναγνώστου (61′ Γάσπαρης), Γιουκάι, Φώτου, Τοουρφέ, Σαμπάι, Ι. Μπιμπάι (90’+ Μακρής), Στεργίου (90’+ Δ. Σαββόπουλος).